LYDERYSTĖ, VAIDYBA IR SAVIRAIŠKA MOKSLEIVIAMS 13-15 m. grupėje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

LYDERYSTĖ, VAIDYBA IR SAVIRAIŠKA MOKSLEIVIAMS 13-15 m. grupėje

35 €
ID: 5709583
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 55

Skelbimo aprašas

Naujiena KVIEČIAME
„VAIDYBINĖ SAVIRAIŠKA IR LYDERYSTĖS UGDYMAS“
Pašilaičiai, Laisvės pr.123, Vilnius

DIRBA GRUPĖ: 13- 15m.moksleiviu (galimybė prisijungti)
Studijos vadovė TV režisierė, redaktorė, menininkė Aida Vėželienė

Pamokos trukmė viena valanda (60 min.)
Savaitės diena: ( ketvirtadienis 18.40- 19.40)
Mėnesio kaina: (4 užsiėmimai) 35 eur
Vaidybinė saviraiška ir lyderystės ugdymas - tai vaizdinės ir vaidybinės saviraiškos, kūrybiškumo bei lyderystės ugdymo metodais sudarytas užsiėmimų planas, skatinantis jaunų žmonių saviugdą, lyderystę, asmeninę iniciatyvą, kūrybiškumą, ruošiant juos aktyviam ir prasmingam dalyvavimui visuomenės gyvenime.
Užsiėmimų tikslas vaidybinės raiškos metodais lavinti vaizduotę, pažinti save, susipažinti su teatru, atsikratyti kompleksų, turiningai praleisti laiką ir pajusti kūrybinio darbo proceso malonumą. Sceniniai žaidimai, improvizacijos, pantomimos elementai, raiškus skaitymas, vaidyba ir kt. sudarys sąlygas vaikų saviraiškai.
Mokysimės judesiu, mimika, balsu išreikšti savo nuotaikas, improvizuosime, vaidinsime trumpas situacijas. Patys kursime pasakas, rašysime scenarijus, išmoksime pasigaminti dekoracijas ir kostiumus.
Užsiėmimų metu vaikai atsipalaiduos, nusiramins, ims rodyti kūrybinę iniciatyvą, išmoks išsikelti personažo tikslą ir jo siekti kūrybingai panaudodami vaizduotę, mąstymą, geriau valdys judesį, kūną ir balsą. Vaizdinės saviraiškos pratimai pažadins laisvas asociacijas, intuiciją ir drąsą. Bendraudami vaizdinės raiškos būdais vaikai lengviau prisitaikys prie situacijos, įgaus pasitikėjimo savimi.
Pamokų tikslas: atsikratyti bendravimo komplekso, uždarumo, laisvai kalbėti ir reikšti mintis, iterpretuoti, nevaržomai išsakyti savo nuomonę, tapti įdomiu pašnekovu, padaryti įspūdį. Atsiras pasitikėjimas savimi, kuris suteiks galimybę drauge su kitais išbandyti ir panaudoti naujai įgytus įgūdžius.


Registracija:
8 682 22558 (Aida), 8 614 52659, 8 68784853 (Žimantė)
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai