BLACK Zoned Multipocket Sensity™ čiužinys

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

BLACK Zoned Multipocket Sensity™ čiužinys

390,7 €
ID: 5673412
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Čiužinys yra pagamintas taikant 7 anatominių zonų multipocket, t. y. kišeninių spyruoklių sistemą, kur viename kvadratiniame metre yra du kartus daugiau spyruoklių nei paprastoje pocket sistemoje.Ši sistema labai efektyviai prisitaiko prie kūno, atpalaiduoja stuburą ir raumenis. Todėl žmogus rečiau keičia kūno padėtį, miegas yra gilesnis ir geriau pailsima.

Abi čiužinio pusės yra padengtos high resilience putų poliuretanu, kuris yra žymiai patogesnis ir elastingesnis nei klasikinis putų poliuretanas. Siekiant, kad čiužinys būtų dar patogesnis, vienoje jo pusėje yra naudojamas 100 proc. medvilnės sluoksnis (skirtas naudoti vasarą), o kitoje – 100 proc. vilnos sluoksnis (skirtas naudoti žiemą).

Šviesiame stretch užvalkalo audinyje nėra dulkių erkių, jis pagamintas naudojant natūralią „Sensity™“ technologiją, yra minkštas ir nekenksmingas bei atitinka net paties įnoringiausio kliento poreikius.

„Sleepwell“ čiužiniuose naudojama vilna, medvilnė, vatinas ir užvalkalas atitinka tarptautinį „Öko-Tex 100“ standartą – jų sudėtyje nėra žmogui kenksmingų medžiagų ir jie yra pagaminti laikantis visų aplinkosaugos reikalavimų.

Galimi dydžiai: 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 ir 180x200cm. Taip pat galimi įvairūs nestandartiniai dydžiai.

Pagaminimo terminas 3-5 savaitės.

Dėl užsakymų kreiptis el. paštu [email protected], tel. 867935088 arba užsakymą pateikite el. parduotuvėje.
Pristatymo kaina priklauso nuo čiužinio dydžio bei pristatymo vietos. Atsiimti galima NEMOKAMAI iš Vilniaus sandėlio.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai