Bituminės čerpės RUFLEX. (35m. garantija!)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bituminės čerpės RUFLEX. (35m. garantija!)

5,99 €
ID: 5601733
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 822

Skelbimo aprašas

Esame vieninteliai įgalioti RUFLEX stogo dangos atstovai Rytų Europos šalims.

RUFLEX bituminės čerpės - tai aukštų technologijų, inovatyvi, ekologiška, atspari ir ilgaamžė danga. Turime net 5 skirtingų formų kolekcijas ir 19 skirtingų atspalvių!

RUFLEX bituminių čerpių privalumai:

- Paprasta montuoti.
Tai galite padaryti ir neturėdami statybininko patirties. Specialūs „užraktai“ ir tiksli geometrija padės tiksliai sumontuoti dangą.

- Lengva transportuoti ir neapkrauna stogo.
Tai nesunki stogo danga, todėl jums nereikės specialios įrangos ar transporto jas atsigabenti ar užkelti ant stogo. Be to, galėsite daryti lengvesnę ir ekonomiškesnę stogo ir pastato sienų konstrukciją, kuriai neteks atlaikyti milžiniškų apkrovų.

- Speciali POLIMERŲ ir BITUMO kombinacija.
Ypatinga formulė naudojant SBS modifikatorius, užtikrina lankstumą, atsparumą smūgiams, temperatūros svyravimams ir garantuoja ilgalaikiškumą. Be to, gamyboje naudojamas specialus stiklūnas padidina atsparumą tempimui net iki 50 %!

- YPATINGOS BAZALTO granulės.
Pabarstui naudojamas 5 frakcijų pilnai spalva impregnuotas bazaltas, kuris tolygiai padengia visą čerpės paviršių. Spalva yra tolygi, atspari UV spinduliams ir kitiems išorės poveikiams.

- Atitinka aukščiausius EKOLOGINIUS ir ES kokybės standartus.
Jokio šlako, naudojamo kitų įmonių produkcijoje.

- Garantija net 35 m.!
Šiuo laikotarpiu atlyginsime ne tik sugadintas čerpes, bet ir perklojimo išlaidas.

Idealiai tinka visos Europos klimato zonoms. Skirta šlaitiniams stogams, kurių nuolydis nuo 11,3 laipsnių iki 90 laipsnių. Dėl puikių lankstumo savybių, lengva uždengti net ir įmantrių formų stogus. Parduodame ir visus reikalingus priedus, suderintus su jūsų pasirinkta čerpių spalva ir modeliu: kraigo/karnizo čerpės, hidroizoliaciniai paklotai, danga sąlajoms, kraigo ventiliacijos elementai, bituminiai klijai, specialios vinys ir t.t.

RUFLEX moderniausia bituminių stogo dangų gamintoja. Aukštas gamybos automatizavimo lygmuo, moderniausios technologijos iš JAV ir Italijos užtikrina ypatingą kokybę. Skaitykite daugiau: www.tradehome.lt

Garantija – net 35 m.!


Vienintelis oficialus atstovas Lietuvoje
UAB "Trade Home".
Tomas Simonaitis
Tel.: 8-699 01954
Laisvės Pr. 60, Vilnius (spaudos rūmai).

https://www.youtube.com/watch?v=rvTlbcuvTB8

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai