Bisoniukai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bisoniukai

289,62 €
ID: 5618563
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 192

Skelbimo aprašas

https://www.facebook.com/pages/Maltos-Bisonai-Maltese-puppies-/116376438417631?ref=hl


Kadangi musu puslapis gyvuoja jau nuo 2010 metu, is musu pirkdami suniuka zinosite kas is jo uzaugs ,nes matysite visas kitas vadas ir augancius Bisoniukus ,jau musu 3 suneliai gyvena Didziojoje Britanijoje ,2 Graikijoje , 1 Latvijoje ir kiti visoje Lietuvoje, mes visada liksim bendrauti ir dalintis rupesciais , svarbu ir i kokes rankas papuola sunelis ar jis bus saugus ir laimingas , Mums Bisonai gyvenimo budas ir aistra visi auga namuose laisveje , turim dideli soda ,todel mazyliai jau buna su intelektu ir sveikos psichikos . Visos musu vados skelbemos facebooko socelineme tinklalapyje Maltos Bisonai ( Maltese puppies ) ,klauskite del vados pazindinkites su teveliais ir Bisonu prieziura ,

Jau priimame rezervacijas yra 2 laisvi berniukai Garbanotieji Bisonai .ir Maltos 2 berniukai . suniukus galima bus atssiimti nuo balandzio 20 d.
Visi musu suniukai su mikro cipais ir euro pasais(del to suniukai gali keliauti i visas Europos salis ,registruojami i NUARAS sistema , suniukai isleidzemi pas seiminnkus su skiepais ir pirmo starto kraiteliu , pries atsiemant mazyli leidziama tikrintis pas savo pasirinkta veterinara. Nuotraukos musu suniuku!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai