Bioptron šviesos terpijos įrenginys gydymui, bioptron lempa, Zepter

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bioptron šviesos terpijos įrenginys gydymui, bioptron lempa, Zepter

440 €
ID: 5522746
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1939

Skelbimo aprašas

Parduodu idealios būklės BIOPTRON COMPACT III lempą.

Šviesos terapijos prietaisas BIOPTRON COMPACT III pritaikytas naudoti namuose, ligoninėse ir gydymo įstaigose. Prietaisą nesudėtinga valdyti kiekvienam. Vartotojo patogumui jame įrengtas laikmatis, kuris kas dvi minutes duoda signalą. Prietaisas supakuotas į nešiojamą plastikinę dėžutę, kuri neužima daug vietos namuose ar keliaujant.
BIOPTRON COMPACT III filtro skersmuo yra 4 cm.

KAS YRA BIOPTRON ŠVIESA?

Šviesos terapijos sistema BIOPTRON yra pasaulyje patentuotas šviesos terapijos prietaisas, turintis ypatingą optinį įtaisą, išskiriantį šviesą, panašią į dalį natūraliai saulės spinduliuojamo elektromagnetinio spektro, be UV spindulių.

Šviesos terapija BIOPTRON veikia natūraliai, palaikydama regeneracines bei balansuojamąsias kūno savybes, ir taip padėdama atsiskleisti paties organizmo sveikimo potencialui. Patekusi į organizmą, šviesos energija skatina biostimuliacijos procesą, kuris organizme teigiamai stimuliuoja įvairius biologinius procesus ir pagerina organizmo veiklą.

PATOGUS NAUDOTI NEFARMAKOLOGINIS GYDYMO METODAS

Patogi naudoti, efektyvi ir nefarmakologinė medicinos priemonė -technologija BIOPTRON, tapo pripažinta ir įvairiai taikoma medicinoje. Penkiolika metų atliekant klinikinius tyrimus nustatyta, kad ši technologija naudinga ūmioms ir lėtinėms traumoms bei operacinėms žaizdoms konservatyviai gydyti.
Medicinoje vėl pradėjome remtis Hipokrato gydymo filosofijos idėjoms: "Primum non nocere" (lot. pirmiausia - nepakenkti) ir "Gerbk gamtos gydomąsias galias".

Šviesos terapijos sistema BIOPTRON yra medicinos prietaisas, aprobuotas remiantis 93/42/EEB direktyva.

KLINIKINĖS INDIKACIJOS

Žaizdų gydymas ir audinių atstatymas:
· Žaizdų gydymas po traumų ar sužeidimų (potrauminės žaizdos)
· Nudegimai
· Žaizdų gydymas po operacijų (pooperacinės žaizdos)
· Kojų opos
· Pragulos


Reumatologijoje BIOPTRON šviesos terapija:
· malšina skausmą ir sumažina jo intensyvumą
· sustiprina raumenis ir padidina kūno judesių amplitudę
· padidina pėsčiomis nueinamą nuotolį ir greitį
· pagerina miego kokybę


Fizioterapijoje ir reabilitacijoje BIOPTRON šviesos terapija:
· malšina skausmą ir raumenų įtempimą
· pagerina audinių aprūpinimą maistinėmis medžiagomis
· sumažina patinimą
· pagreitina regeneracinius procesus ir žaizdų gijimą

Sporto medicinoje BIOPTRON šviesos terapija:
· malšina raumenų skausmą
· malšina sąnarių skausmą
· padidina sąnarių aktyvių ir pasyvių judesių amplitudę
· padeda greičiau atsistatyti raumenų ir sąnarių veiklai
· padeda gydyti skausmingas sportines sausgyslių ir raumenų traumas


Šią terapiją galima taikyti, kai būna:
· sumušimų,
· išnirimų,
· sausgyslių patempimų,
· raiščių patempimų,
· nubrozdinimų,
· įsipjovimų,
· mėlynių


BIOPTRON šviesos terapiją galite naudoti kaip papildomą metodą kartu su įprastiniais gydymo metodais ir kaip atskirą terapiją, esant tam tikroms indikacijoms.

BIOPTRON šviesos terapija:
· gerina mikrocirkuliaciją
· harmonizuoja metabolinius procesus
· stiprina žmogaus imuninę sistemą
· stimuliuoja viso organizmo regeneracijos bei reparacijos procesus
· skatina žaizdų gijimą
· malšina skausmą; sumažina jo intensyvumą

Išskirtinės BIOPTRON šviesos terapijos ypatybės leidžia šviesai prasiskverbti ne tik į odą, bet ir į gilesnius audinius. BIOPTRON šviesos terapijos poveikis pasireiškia ne tik tam tikroje odos vietoje, bet turi teigiamą poveikį ir visam organizmui.

BIOPTRON šviesa turi biostimuliuojantį poveikį - veikdama odą, ji stimuliuoja šviesai jautrias vidines ląstelių struktūras ir molekules. Todėl ląstelėse prasideda grandininės reakcijos ir pasireiškia vadinamosios antrinės reakcijos, kurios gali veikti ne tik gydomos odos plotą, bet ir visą organizmą.

BIOPTRON šviesos terapija stimuliuoja ir moduliuoja atstatomuosius, regeneracinius ir žmogaus imuninės sistemos procesus.

BIOPTRON šviesos terapija palaiko natūralią organizmo regeneraciją ir taip leidžia atsiskleisti organizme glūdinčiam gydomajam potencialui.

BIOPTRON šviesos terapija tapo nauju, pasaulyje pripažintu gydymo metodu, taikomu kaip profilaktinė, terapinė ir reabilitacinė priemonė.

Prieš naudojant BIOPTRON šviesos terapiją, rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju ir gauti profesionalų patarimą, ar šis gydymas jums tiks ir ar nėra reikalingas kitas medicininis gydymas.

Šviesos terapijos prietaisas BIOPTRON COMPACT III pritaikytas naudoti namuose, ligoninėse ir gydymo įstaigose. Prietaisą nesudėtinga valdyti kiekvienam. Vartotojo patogumui jame įrengtas laikmatis, kuris kas dvi minutes duoda signalą. Prietaisas supakuotas į nešiojamą plastikinę dėžutę, kuri neužima daug vietos namuose ar keliaujant.

BIOPTRON ŠVIESOS TERAPIJOS TAIKYMAS

BIOPTRON šviesos terapija taikoma individualiai. Atskiro seanso ir viso gydymo kurso trukmė pirmiausia priklauso nuo sveikatos sutrikimo ir gydomos vietos būklės.

Atsižvelgiant į indikacijas, BIOPTRON šviesos terapija trunka kelias minutes, vieną ar du kartus per dieną. Terapiją reikėtų atlikti, kai turite laiko atsipalaiduoti ir taip galite patirti šio gydymo biostimuliacinį poveikį.

Galimas siuntimas į bet kurį Lietuvos miestą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai