Bazė ir rūgštinis gruntas viename

Bazė ir rūgštinis gruntas viename

4,95 €
ID: 8016303
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 21
Bazė ir rūgštinis gruntas viename

Skelbimo aprašas

BONDER Base + Acid Primer bazė ir rūgštinis gruntas viename

Tai bazė skirta itin „sudėtingoms“ nagų plokštelėms, kurioms nelaiko gelinis lakavimas, o medžiaga linkusi atšokti, nutrupėti. Specialiai parinktos šio pagrindo sudedamosios dalys pagerina gelinio lako išlaikymą, net ir tiems klientams, kurie susiduria su sveikatos problemomis (pvz. skydliaukės sutrikimai) ar turi problemų su prakaituojančiomis, šlapiomis rankomis. Svarbu paminėti, kad ši bazė naudojama tepant plonu sluoksniu, ji nėra naudojama nagams prailginti, rekonstruoti. Tepant storu sluoksniu bazė praranda savo elastingumą, tampa kieta. Ši bazė yra skystos konsistencijos, todėl tai idealus pagrindas nagų priauginimui geliu, akrilu, polygeliu. Kadangi ši priemonė turi bazės ir rūgštinio grunto savybes, Jums nereikės papildomai naudoti grunto ir manikiūro procesas sutrumpės iki minimumo. Ji užtikrins puikų nago paruošimą ir nepriekaištingą produktų sukibimą ir išlaikymą.

Silpnos ir trapios nago plokštelės atveju rekomenduojama bazę tepti dviem sluoksniais - pirmąjį plonai įtrinti teptuku, o antruoju padengti nagus įprastu būdu.

SKYSTA
ELASTINGA
PH - 6
TEPAMA TIK PLONU SLUOKSNIU
lengvai pasiskirsto
negelsta
kietėjant lempoje nėra deginimo pojūčio
užtikrina puikų sukibimą
sujungia bazės ir grunto savybes, todėl papildomai nereikia naudoti grunto
neskilinėja ir neatšoka nuo nago plokštelės
tinka klientams, kuriems gelinis lakavimas neišsilaiko, atsiranda atšokimų
tinka kaip pagrindas geliui ar polygeliui
kiekis 5g, 10g

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Vardas
www.viskasnagams.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai