Bakterijos biologiniams valymo įrenginiams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bakterijos biologiniams valymo įrenginiams

Sutartinė
ID: 5568723
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 40

Skelbimo aprašas

BIOPREPARATAI - turintys aukščiausius...
EURO-PLAST Oficialus Atstovai,Biopreparats's AQUAFOR Lenkų pažangiausia aplinkos biotechnologijų gaminiu srityse, apima labai griežtus saugos kriterijus, gamindami BIOPREPARATY ir vėlesnio jų naudojimo etape garantuoja visišką saugumą žmonėms ir aplinkai, net jeigu yra perdozuojama,Ju gaminiai turi auksciausius ivertinimus ,Aukso medaliais ir Aukso Zvaigzde Tartautineje EUROPOS rinkoje.
BIOSANIT 250 g. Biopreparatas,ekologinė priemonė septikų , valymo rezervuarų ir nuotekų valymo įrenginiams – pirmam kartui ir reguliariai naudoti,fekaliju skaidimui. 40,0 lt. 1 metams
BIOSANIT 500 g. Biopreparatas,ekologinė priemonė septikų , valymo rezervuarų ir nuotekų valymo įrenginiams – pirmam kartui ir reguliariai naudoti,fekaliju skaidimui. 70,0 lt. 2 metams
BIOLUX 250 g. Biopreparatas,ekologinė priemonė , pravalo siurblius ir kanalizacijas , stabdo riebalu plitima ir neleidžia jiems atsirasti ,pramuša kamsčius,fekaliju skaidimui 50,0 lt.
naudojamas kaip pakaitalas,priedas
BIOLUX – KANAŁ 250 g. Biopreparatas,ekologinė priemonė kanalizacijos vidaus ir išorės priežiurai, valo nuo nuotekų dumblo ir teršalų ,fekaliju skaidimui 50,0 lt.
Galimas pristatymas pastu
BIOSANIT Ekologinė paruošimo septinių valymo rezervuarų ir kanalizacijos
Modernus ir aplinkai biopreparatai naudojami nuotekų valymo ir skaidimui surinkti surinktuvuose, nuotekų valymo įrenginiuose. Taip pat pašalina smarvę iš šių prietaisų, ir užkerta kelią kenksmingų medžiagų patekimui į aplinkos žemės iš namų, motelių, poilsio namų, mokyklos ir tt.
BIOLUX Ekologinė nuriebalinimo, pravalymo kanalizacijos sistemoms
Biopreparats Biolux skirtas išvalyti pagrindinius praėjimo srautus kur nuo nuotekų yra sukauptas dumblas ir riebalų sluoksnis. Tai būtina siekiant užtikrinti tinkamą techninę būklę, nuotekų sistemose. Reguliariai vartojant tinkamą dozę, kad būtų išvengta daug netikėtų situacijų, kaip antai:
* Nusodinimo bake , atliekų ir riebalų apsinešimui valyti
* Apsinešimas vamzdžiuose ir taip susidarantis nepakankamas nuotekų pratekėjimas
* Naikinimos medžiagos, iš kuriu apsineša vamzdžiai .
BIOLUX KANAL Ekologinė Nuotekų paruošimas Udrażniający vidaus ir išorės

BIO- FARMER Ekologiški preparatai gyvulininkystės Objektams.
Galimas pristatymas paštu.

Pardavimų skyrius: e-mail [email protected]
Egidijus Gedvilas T. +37060001555
KAUNO RAJ. už Kauno 4km.
Patamulšėlio kaimas
intern. svetaine: www.europlast.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai