Avių vilnos kirpimo mašinėlės300W 320W 450W...

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Avių vilnos kirpimo mašinėlės300W 320W 450W...

86,89 €
ID: 5463690
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 108

Skelbimo aprašas

"STRAUS" Austria 300w - 300 Lt Yra
"Bass Polska" Lenkija 320w - 320 Lt Yra
"Mar-pol" Lenkija 450w - 440 Lt Yra
Atsarginei avikirpiu peiliukai - 60 Lt Yra
Garantija 6 mėn...

Naujos aviu vilnos kirpimo masineles ,variklio galia 300W 320W ir 450W . Austru arba Lenku gamyba. Deze nesiojimui,dokumentai,papildomi priedai, garantija 6men. Galingos ir patikimos aviu kirpimo masineles yra idealios nedidelės bandos kirpimui. Jei teisingai naudosite ir priziuresite masinele kaip nurodyta instrukcijose, ji tarnaus jums daugeli metu. Laikykiti saugioje ir sausoje vietoje, nes bet kokia dregme, gali turet itakos masineles efektyvumui. Sutepkite masinele aliejumi pries naudojima ir po kiekvienos avies kirpimo pravalykite filtra su specialei tam komplekte idetu sepeteliu. Jei to nepadarysite variklis dirbs sunkiai ir kais, tai gali sukelt jusu gyvunu diskomforta bei kirpimo masineles gedima.

Komplekte:
Dėžė nešiojimui
Dokumentai
Angliukai
Alyva
Avikirpė
Atsuktuvai
Šepetėlis

Siunčiu į kitus Lietuvos miestus paštu, autobusu stotimi, kurjeriu tarnybom. Siuntimo išlaidas apmoku, o už aparatą susimokate atsiimdami jums patogiu būdu.








paieskos zodziai:avikirpe,aviu kirpimo zirkles,avys,avių vilna,avikirpių peiliukai, aviu kirpimo masinele Avių vilnos kirpimo mašinėlė

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai