AUTOVĖŽIO PASLAUGOS-

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

AUTOVĖŽIO PASLAUGOS-

23,17 €
ID: 5540686
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 44

Skelbimo aprašas

Autovėžio paslaugos Vilniaus , Trakų. Elektrėnų Širvintų miestuose ir savivaldybėse. Galime pervežti lengvąją statybinę techniką.
TECHNINĖ PAGALBA KELYJE VILNIUJE ir po LIETUVĄ
TECHNINĖS PAGALBOS KELYJE TRANSPORTAVIMO PASLAUGOS; SOS kelyje ;
TECHNINĖ PAGALBA KELYJE , tai lengvųjų automobilių, krovininių ir keleivinių mikroautobusų transportavimas--pervežimas--buksiravimas.
TECHNINĖ PAGALBA KELYJE ; sunkvežimiams iki 4 tonų transportavimas--pervežimas--buksyravimas. TECHNINĖ PAGALBA KELYJE ; įvairios statybinės technikos pakrovimas ant autovežio platformos : pervežimas -- transportavimas
AUTOMOBILIŲ PAGALBA KELYJE sugedus ar po autoįvykio.
TECHNINĖ PAGALBA KELYJE -- automobilio atvertimas , ištempimas ant kelio , transportavimas. PAGALBA KELYJE -- automobilių atvežimas į saugomą aikštelę, autosrvisą ar į namus.
TECHNINĖ PAGALBA -- taip pat gabename motociklus,keturačius,minivenus ir nedidelius kemperius. TECHNINĖ PAGALBA -- atvežame automobilį jam sugedus ar po autoįvykio; išnirusiais,nulūžusiais ar užsiblokavusiais ratais, kai užstrigęs pavarų mechanizmas ar priekinis ir galinis automobilio tiltai. TECH. Pagalba, Traliukas Vilniuje;,
tralo paslaugos ; autotechpagalba,evakuatorius,transporteris,tralas,autovežis,traliukas,autoratukai. PAGALBA KELYJE -- išvežame nereikalingą automobilį į utilizacijos centrą ( metalo laužą ). AUTOMOBILIŲ TECHNINĖ PAGALBA KELYJE visą pąrą VILNIUJE ir LIETUVOJE .
+37067283018

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai