Automobilių langų tamsinimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Automobilių langų tamsinimas

34,75 €
ID: 5669861
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 68

Skelbimo aprašas

Car Design film-Klaipėda suteikia jūsų automobiliui patrauklią išvaizdą, saugo jus ir keleivius nuo tiesioginių saulės spindulių net iki 70% (apsaugo nuo dūštančio stiklo šukių), sulaiko uv spindulius iki 99.9% taip pat suteikia papildomą apsaugą nuo pašalinių žvilgsnių, saugo saloną nuo blukimo, ilgai tarnauja, neišblunka, optiškai švarus vaizdas iš vidaus.
Dirbu tik su amerikietiška ir indiška plėvele, pvz: „Global- Johnson- american standard film“,.. Atspalvius ir tamsumo procentą padėsiu išsirinkti vietoje.
Savo darbą atlieku greitai, profesionaliai ir kokybiškai. Patirtis nuo 2005 metų. Dirbu jūms patogiu laiku, taip pat ir savaitgaliais. Nuolatiniams klientams, bei tamsinant ne vieną mašiną taikomos nuolaidos. Suteikiu garantiją 5m
Kaina prasideda nuo 120lt ir daugiau, priklausomai nuo pasirinktos plevelės ir automobilio. Galite kreiptis ir dėl kebulo ir jo detalių aplkijavimo įvairių rušių plėvele. Taip pat tamsinu balkonus , stiklines pertvaras, galima netgi kaikuriuos baldus Informacija telefonu +37067215570 Klaipėda.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai