auto-com cdp+ 95€ Vilnius, Kaunas, Alytus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

auto-com cdp+ 95€ Vilnius, Kaunas, Alytus

90 €
ID: 6017967
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 225

Skelbimo aprašas

Jūsų dėmesiui pristatome naują New CDP+ Pro (Cars + Trucks + Generic) 3 in 1 versiją: patobulintas dizainas, į diagnostinę jungtį OBD-II įmontuotas LED apšvietimas. Gamintojai pagaliau atsisakė brangiai kainuojančio OKI lusto, todėl prietaisas tapo pigesniu ir jo funkcionalumas ne pablogėjo, o netgi pagerėjo.

Kaina: 90€ Vilniuje galiu privaziuoti iki jums patogios vietos. Padedu suinstaliuoti programas

Antradieniais ir Penktadieniais vaziuoju Vinlius-Kaunas-Alytus-Druskininkai-Vilnius kazkur pakeliuj galima susitikt.

Siuntimas 1.5€ per Lietuvos paštą / Siuntimas 3€ per autobusų siuntas.

Šiuo metu programinė versija yra CDP 2014 R2 ir WoW 5.00.8
Aptarnaujamų automobilių sąrašas:
Surinkimo kokybė: A klasė
Gamintojo šalis: Kinija
Suteikiame 6 mėn. garantiją!

Siūlomas produktas nėra originalus AUTO-COM Diagnostic Partner AB gaminys. Normalus skeneris, veikia kaip šveicariškas laikrodis, patys seniai naudojame ir neturime rūpesčių.
Šis įrenginys yra visiems žinomo skenerio klonas: daugelį automobilių markių atpažįstantis skeneris atlieka tas pačias funkcijas ir jame yra tokia pat programinė įranga su tapačiomis diagnozavimo funkcijomis (taigi – kopija, identiška mūsų draugų kinų prietaisams). Jei Jums reikalingas originalus skeneris, galite įsigyti Auto-com CDP+ Pro iš oficialaus atstovo maždaug už 3000 USD ir jei manote, jog tokia kainodara pateisinama – mūsų siūlomas skeneris Jums bus netinkamas.

Cars CDP+ – lengvųjų automobilių (nuo 1988 m.) diagnostika. Iš viso atpažįstamos 47 skirtingos markės, tarp jų Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo ir kt.

Trucks CDP+ – lengvasvorių ir sunkiasvorių sunkvežimių, autobusų ir priekabų nuo 1995 m. diagnostika. Iš viso atpažįstamos 37 skirtingos markės.

Naujoje automobilinio skenerio Auto-Com CDP+ Pro versijoje atsirado nauja Generic funkcija, kuri padeda surasti gedimą pagal klaidos kodą. CDP+ Generic funkcija yra įtraukta į Cars CDP+ ir Trucks CDP+ paketus.

Automobilinio skenerio VCI CDP+ Pro programinės įrangos vartotojo sąsaja yra išsami, turi daug kalbų, tarp jų – anglų ir rusų.

Automobilinio skenerio TCS CDP+ Pro (Cars + Trucks + Generic) 3 in 1 komplektą sudaro:

Pagrindinis TCS CDP+ Pro (Cars + Trucks + Generic) įrenginys (skeneris)
OBD II diagnostinis kabelis su LED apšvietimu
USB kabelis
Kompaktinis diskas su 2014 R2 ir WoW 5.00.8 rus programine įranga

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai