Aukštos kokybės 5.1 kolonėlės Creative DTT2200

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Aukštos kokybės 5.1 kolonėlės Creative DTT2200

85 €
ID: 6156127
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 33

Skelbimo aprašas

Parduodu naudotą 5.1 akustinę sistemą Creative Cambridge SoundWorks Desktop Theater 5.1 DTT2200.

Tai kompaktiškų gabaritų labai kokybiškos kolonėlės, ypač iš daugelio konkurentų išsiskiria žemų dažnių kolonėlė (subwoofer'is) - ji yra bandpass tipo (t.y. garsas į išorę patenka tik per fazoinvertorių, pats garsiakalbis tiesiogiai kontakto su išore neturi), todėl atkuria ypač žemus dažnius (teko lyginti su virš 200 Eurų kainuojančios 2.1 sistemos Edifier S530D kokius 3 kartus didesnio tūrio klasikinės komponuotes (fazoinvertorinis korpusas) subwooferiu - tiesą pasakius, didelio skirtumo nebuvo, Creative gal net kiek sodresni žemi dažniai). Satelitinės kolonėlės, nepaisant savo kompaktiškų gabaritų labai tvirtai suręstos ir yra gana sunkios.
Tai puiki sistema žaidimams, filmų su erdviniu garsu peržiūrai (muzikai reikėtų rinktis 2.0 sistemas, tačiau šis komplektas irgi visai neblogai groja, ypač sunkesnę muziką, kur daugiau žemų dažnių)

Kolonėlių kiekis 5.1 - žemų dažnių + 5 satelitinės
Galia 42W (17+5*5W) (tai tikri, ne kiniečių mėgiami PMPO ar analogiški vatai, kurie nieko bendro neturi su realybe)
Atkuriamų dažnių juosta 47 - 20000 Hz
Valdymas laidinio distancinio pulto pagalba (įjungimas/išjungimas, garso reguliavimas, balansas) - patogu, nes nereikia ieškoti kompromiso tarp teisingo kolonėlių išdėstymo ir patogaus pasiekiamumo, kaip kad būna tuo atveju, jei visi reguliavimo elementai sumontuoti ant vienos iš kolonėlių.
Įėjimas 3x3.5mm lizdai (priekinės + galinės + centras su subwooferiu)
Išorinis maitinimo blokas, kuris išėjime duoda 13.5V - tai reiškia, kad norint sistemą galima panaudoti ir mašinoje be jokių perdarinėjimų.
Išmatavimai (mm): Subwooferis 360x165x205, satelitinės kolonėlės 85x85x85 (matuojant be nuimamų pastatymo kojelių, kolonėles galima kabinti ant sienos)
Bendras sistemos svoris 7.5kg


Kolonėlės puikiai veikia, jokių defektų nėra, išoriškai būklė gera - yra minimalųs naudojimo požymiai, tačiau jokių apdaužymų, skilimų ar kitokių žymesnių pažeidimų nėra (visos nuotraukos tikros parduodamų daiktų).
Komplektas pilnas - kolonėlės, maitinimo blokas, laidinis valdymo pultelis, 5 kabeliai kolonėlių pajungimui (3x2m + 2x5m), kabelis prijungimui prie kompiuterio ar kito garso šaltinio, kojelės kolonėlių pastatymui,

Garantiją duosiu porai dienų, kad galėtumėte įsitikinti tvarkingu kolonėlių veikimu.

-

Jei yra skelbimas, yra ir jame nurodytas daiktas.
Į SMS'us ir komentarus neatsakinėju, kontaktams yra e-mailas susirašinėjimui ir telefonas pokalbiams.

Dar daug visko - http://caponi.skelbimai.lt/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai