ATSILAISVINO PIRTIS IR BAIDARES JONINEMS+STAIGMENA :)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

ATSILAISVINO PIRTIS IR BAIDARES JONINEMS+STAIGMENA :)

7,24 €
ID: 1841294
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 138

Skelbimo aprašas

Siulome poros valandu kelione baidaremis Vilneles,Neries,Zeimenos upemis-nesudetingais marsrutais teveliams su vaikais.Mazieji gauna atminimo dovaneles. Galimas sustojimas ant kranto su karstais bulviniais blynais rastinuke.

Taip pat ne pirmi metai organizuojame mokinukų ir mazesniuju tikrai įsimintiną ir nebrangią vandens kelionę VISAI ŠALIA VILNIAUS. Kaip viskas atrodo?
Šeštadienį atvykstate visi į NAUJĄJĄ VILNIĄ. Mes jus pasitinkame ir pora km palydime iki erdvios rastinės pirties ant upės kranto.(visi patogumai,dušas,wc ,užstalė viduje,staliukai ant upės kranto,šašlykinė,iešmai,karšta pirtis net 4val. su maudynėmis upėje,mini virtuvėlė mamytėms-virdulys,mikrobangė,o antrame auktste miegamieji)
Taigi prie pirties paliekate savo automobilius ,atsarginius rūbus,ar rytdienos šašlykus:)
Tuomet su savo transportu vežame jus aukštupiu aukštyn iki Lavoriškių km. Nuo ten apie 6 val.(galima trumpint ar ilgint) plaukiat ypač vaizdingu pradedantisiems skirtu maršrutu iki pirties. Iš upės jus atvilios gardžių cepelinų su spirgučiais ir arbata kvapas. ...Pasistiprinę mėgaujatės tikra rusiška sibiro kedro rastų pirtele, maudotės,vakarojate prie laužo.
Vaikai galės nusifotografuoti su sodybos pažiba 3 prijaukintom žąsim :) tėveliai nepamirškit meškerių -gal sugausit upėje auksinę žuvelę :)
nakvynė su švaria patalyne 2 aukšte.

Kitą dieną pusryčiai-kaimiška kiaušinienė su spirgučiais, grybai ,uogos- salia , ranka pasiekiamos miškelyje .Popiet išvykimas-jūsų auto šalia..


(visi mažieji gauna dovanėles)

daugiau info : www.baidariukrantas.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai