Ašmintos k. Prienų r. sav. Plotas 80.3m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ašmintos k. Prienų r. sav. Plotas 80.3m2

42 000 €
ID: 6212196
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Savivaldybė
Prienų r. sav.
Gyvenvietė
Ašmintos k.
Statybos metai
1962
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
80.30
Kambarių sk.
3

Skelbimo aprašas

NAMAS ŠALIA PRIENŲ, RAMIOJE VIETOJE

Statybos metai 1961. Bendras rąstinio namo plotas 80,36 m2. Yra trys kambariai, virtuvė. Tualetas ir vonia kartu. Neseniai atliktas remontas, pakeisti plastikiniai langai, tapetuotos sienos, vonioje išklijuota plytelėmis, pakeista vonios ir virtuvės santechnika, pakeistos grindys, durys. Fasadas apšiltintas ir iškaltas dailylentėmis. Antram aukštui supirktos apdailos medžiagos, buvo planuota suformuoti dar du kambarius. Name esantys baldai pagal susitarimą gali būti paliekami.

Name įvestas vandentiekis. Skaitliukų nėra – taikomas 2.30 € mokestis, gali ir daržus laistyti. Kieme dar iškastas atskiras šulinys. Vandeniui pašildinti naudojamas elektrinis boileris. Kanalizacijai ruošiamas gyvenvietės atskiras projektas. Šiuo metu naudojama vietinė kanalizacija. Šildymas kietu kuru (malkomis ir briketais). Per visą šį šildymo sezoną sunaudota kuro už 200 €, o namas visą tą laiką buvo gerai įšilęs. Namas prižiūrėtas, rūpestingi šeimininkai negailėjo laiko ir jėgų. Galima tiesiog keltis ir gyventi, net malkų rudeniui dar yra.

Kieme yra tvartas, kuriame šiuo metu auginamos tik vištos. Šalia stovi kluonas, ūkinis pastatas, tvarkinga viralinė. Tvartas, ūkinis pastatas ir viralinė – mūriniai pastatai. Namas kraštinis, šalia dirbami laukai. Yra keli stambūs ūkininkai, kurie mielai nuomoja nenaudojamą žemę. Pas juos visada galima susirasti ir įvairaus darbo, bei šviežių produktų.

Namas yra 6 km nuo Prienų, Ašmintos kaime. Visai šalia kelio Kaunas – Alytus (2 km). Šiauriau už 8 km Pakuonis ir už 26 km Kaunas. Palei kaimą teka Nemuno intakas Ošvenčia. Už 10 min ėjimo yra visų mėgstamas Ašmintos tvenkinys. Kas mėgsta žvejoti, tai tinkama vieta. O iki Nemuno einant tiesiai būtų tik 4 km. Visai netoli namo stovi buvęs Ašmintos dvaras, dabar pradinė mokykla ir kultūros centras. Šalia dvaro parkas ir nedidelis grąžus tvenkinukas. Ašmintoje įsikūrusi rūpestinga ir draugiška bendruomenė. Netoliese viešojo transporto stotelė, iš kurios galima greitai pasiekti Prienus. Kelyje Kaunas – Alytus ties nusukimu į Ašmintos kaimą yra tarpmiestinių autobusų sustojimai, iš kurių galima pasiekti tiek Kauną, tiek Prienus, Birštoną, Alytų.
Tai iš tiesų puiki vieta tiems, kas ieško ramybės!

Dėl smulkesnės informacijos ar apžiūros prašau kreiptis telefonu.
Rolandas
8 685 65596
[email protected]
_______________________
Roplast Group - profesionali pagalba nekilnojamojo turto klausimais. Norite parduoti, bet Jūsų butas nekonkurencingas, nebėda – pakelsime būsto vertę: pakeisime langus, duris, sutvarkysime santechniką, suremontuosime.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai