Archyvavimo dėžutės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Archyvavimo dėžutės

1,59 €
ID: 5523121
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 180

Skelbimo aprašas

Užsukite į mūsų e-parduotuvę Okaipfaina.lt ir tikrai rasite prekių, kurias pamatę galėsite sušukti : „O – kaip faina!”
Tai nuostabus sprendimas visų dokumentų tvarkyme – sąskaitos, laiškai, įsakymai, prašymai, užsakymai, sutartys ir daug daug kitų dokumentų turės savo vietą, o Jūs žinosite kur jie! Nuostabus sprendimas artėjant metų pabaigai – kai senųjų metų dokumentai turi surasti savo vietą, kad nesimėtytų ant stalo! Tai archyvavimo dėžutės!
Tai nuostabūs sprendimas ir namuose - taip galite tvarkingai sudėti savo namų darbų sąsiuvinius, pratybas, laikraščius ir žurnalus, kuriuos norite išsaugoti. ant dėžutės šono yra vieta skirta užrašams.
Kviečiame užsukti į mūsų e-puslapį – Okaipfaina.lt. Mums akcijų nereikia – pas mus prekių kainos visuomet mažos.
Taip pat siūlome. Sandėliavimo dėžutės aptrauktas medžiaga, pintas dėžutės, dėžutes vaikams, dėžės su vakuumu ir be, medžiaginius dėklus ranksluoščiams ir patalynei, žurnalinius krepšius, vakuuminius maišus, archyvavimo dėžutes, dėklus į rankinukus, dėklus dokumentams, šalius ir šalikus, šlepetės, vaikiškas pėdkelnes, pakabinamas lentynas drabužiams, pakabinamas lentynas avalynei, dėžes avalynei, automobilių sėdynių krepšiai, bagažinės krepšiai, patiesalai nuo gyvūnų plaukų, medžiaginės dėžutės su skirtukais ir kt.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai