Apsauginis skydelis veidui Mini

Apsauginis skydelis veidui Mini

0,6 €
ID: 8069909
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7
Apsauginis skydelis veidui Mini

Skelbimo aprašas

Daugkartinis, lengvas ir patogus veido skydelis apsaugo nuo tiesioginio kontakto su mikroorganizmais ir jų perdavimo. Prekė yra universalaus dydžio. Dėl lengvos konstrukcijos ir patvarios medžiagos, iš kurios jis pagamintas, šis gaminys yra labai atsparus alkoholio pagrindu veikiančioms dezinfekavimo priemonėms. Skaidrioji skydelio dalis yra apsaugota apsaugine plėvele - prieš naudojimą ją nuimkite. Efektyvi apsauga jums ir jūsų artimiesiems, taip pat įdomus dizainas ir išskirtinis naudojimo komfortas. Jei nemėgstate ar negalite dėvėti kaukės – išbandykite šį veido skydelį! Jis nerasoja ir leidžia laisvai kvėpuoti.

pagaminta iš PVC
universalaus dydžio daugkartinio naudojimo
užsegimas elastinėmis juostomis už ausų – prisitaikykite prie savęs ir savo poreikį
ergonomiška forma ir konstrukcija
lengva palaikyti švarą ir orą
puikiai atrodo ir yra higieniška.

Matmenys:

maksimalus nosį ir burną dengiančios dalies plotis: 15 cm
nosį ir burną dengiančios dalies aukštis: apie 7 cm

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Vardas
www.viskasnagams.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai