Apsauginis saulės kremas SPF 30+

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Apsauginis saulės kremas SPF 30+

14,48 €
ID: 5614564
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 58

Skelbimo aprašas

Natūralus plataus spektro (UVA ir UVB) fizinis (ne cheminis) filtras. Švelnus kremas, išlaikantis odos drėgmės balansą su ekologiškais sviestmedžio aliejumi, simondsijų aliejumi, alaviju bei maitinančiais kukui and makadamijų riešutų aliejais.
Švelnaus salsvo tropikų kvapo.
Fizinio saulės filtro mikro (ne nano!) dalelės neprasiskverbia į odą, kaip cheminiai filtrai, o lieka odos paviršiuje ir apsaugo odą atspindėdamos, o ne absorbuodamos kenksmingus saulės spindulius. Cheminiai filtrai vertinami prieštaringai, kadangi jie gerai susigeria į odą ir gali sukelti alergiją, sudirgimą ir rimtesnes odos problemas. Dėl to ekologiškos ir natūralios kosmetikos gamintojai cheminių filtrų stengiasi vengti.
Aktyvūs ingredientai: cinko oksidas 11% ir titano dioksidas 6.3%.
Kiti ingredientai (INCI): išvalytas vanduo, simondsijų aliejus*, saulėgrąžų aliejus*, galactoarabinan (iš maumedžių gautas polisacharidas), glicerilstearatas, cetearilalkoholis, stearino rūgšties ir natrio kokoilglutamatas, sviestmedžio aliejus*, rapsų ir tungo medžio aliejų kopolimerai, makadamijų riešutų aliejus, molukinio tungamedžio (kukui) riešutų aliejus, alavijų lapų sultys*, glicerinas, siauralapio gauromečio žiedų, lapų, stiebų ekstraktai, glicerilkaprilatas ir glicerilundecylenatas, leukonostokinio ridiko šaknies fermento filtratas, japoninio sausmedžio žiedų ekstraktas, apskritalapio sausmedžio žiedų ekstraktas, drebulės žievės ekstraktas, glukonolaktone, kurkumos aliejus, cukranendrių sukraus ekstraktas, gvazdikėlių aliejus, sasafro šaknies aliejus, kininio cinamono lapų aliejus, raudonųjų burokėlių ekstraktas, tokoferolis (vitaminas E), citrinos rūgštis, ksantano guma.
* ekologiškas
Naudojimas. Gausiai patepkite 30 min. prieš eidami į saulę. Esant reikalui pakartokite. Prieš tepdami kūdikius, jaunesnius nei 6 mėn., pasikonsultuokite su gydytoju. Po maudymosi, nusišluosčius rankšluosčiu ar prakaituojant tepkite pakartotinai.
Prieš naudojimą gerai suplakite.
Perspėjimai: tik išoriniam naudojimui. Naudodami šį produktą saugokite, kad nepatektų į akis. Jei pateko į akis, išplaukite vandeniu. Jeigu atsirado išbėrimas ar suerzinimas, nutraukite naudojimą ir pasikonsultuokite su gydytoju. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prarijus kreipkitės medikų pagalbos.
Tinka veganams. Nebandyta su gyvūnais. Be glitimo.
Pagaminta JAV

http://www.biofarma.lt/apsauga-nuo-sauls/327-apsauginis-sauls-kremas-spf-30.html

www.Biofarma.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai