Aparatas krūties vėžio prevencijai "BREASTANGEL"

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Aparatas krūties vėžio prevencijai "BREASTANGEL"

51,84 €
ID: 5440810
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 25

Skelbimo aprašas

Nedelsk! Modernus krūtų savityros būdas jau Lietuvoje!
Šiandien siūlome saugų ir paprastą naudoti tiesiog namuose aparatą krūties audinio anomalijoms aptikti - „BreastAngel" už labai patrauklią kainą - 179Lt, sena kaina 619Lt

Visos vyresnės kaip 20 m. moterys bent kartą per mėnesį turi pačios atlikti krūtų apžiūrą. Krūtų savityra nustatant krūties vėžį yra reguliarus savęs apžiūrėjimas - vienintelis būdas pastebėti pasikeitimus.
Savityros esmė – kuo anksčiau kreiptis į gydytojus atsiradus pirmiems pasikeitimams!
Svarbu :
*Lytis – moterys serga krūties vėžiu 100 kartų dažniau, negu vyrai.
*Amžius – vyresnėms, negu 50m. tenka apie 77 procentai visų krūties vėžio atvejų
*Genetiniai rizikos faktoriai – tyrimai įrodė, kad 10% krūties vėžio atvejų yra paveldimi.
*Šeimos istorija – Jei krūties vėžiu sirgo 1 pirmos eilės (mama, sesuo, duktė) giminaitis, rizika padidėja 2 kartus, 2 artimi giminaičiai – 5 kartus. Rizika didesnė, jeigu sirgo mama ar sesuo; jeigu du ar daugiau giminaičių sirgo krūties ar kiaušidžių vėžiu; giminėje vienas ar daugiau giminaičių sirgusių abiem vėžiais; šeimoje vyriškis sirgo krūties vėžiu.
*Jei moteris sirgo vienos krūties vėžiu, susirgti kitos krūties vėžiu tikimybė yra 3-4 kartus didesnė.
*Buvęs krūties apšvitinimas – jei buvo taikytas spindulinis gydymas į krūties sritį (kaip kad gydant dėl limfomos), rizika padidėja ryškiai. (iš www.sveikamoteris.lt)

Įpraskite reguliariai tikrintis krūtis naudodamos BreastAngel"!

Aparatą paprasta ir lengva naudoti:
* „BreastAngel" skleidžia galingą šviesą per visą krūties audinį, kuri leidžia apžiūrėti krūtis daug atidžiau nei vien tik stebint krūtų išorę. Tokiu būdu Jūs lengviau sužinosite, kaip turi atrodyti sveika krūtis ir lengviau suprasite ar atsirado pakitimų.
* Raudona ir oranžinė spalva sukuria optimalų kontrastą ir leidžia pamatyti pakitimus bei anomalijas. Kai šviesa susiduria su kraujagysle Jūsų krūtyje, ją absorbuoja raudonuosiuose kraujo kūneliuose esantis hemoglobinas. Dėl to, tiriantis krūtis šiandien siūlomu aparatu, venos ir kraujagyslės atrodo kaip juodos linijos. Toje vietoje, kurioje vystosi piktybinis navikas, susiformuoja kraujagyslių dariniai, kurios padeda augliui papildomai maitintis. Taigi, jei pastebėsite tamsias dėmes savo krūtyje, tai bus ženklas, kad Jums derėtų susirūpinti ir apsilankyti pas gydytoją.
BreastAngel" skleidžiama šviesa yra visiškai saugi - tai reiškia, kad galite naudoti šį aparatą tiek, kiek norite, be jokio žalingo poveikio.

Dėmesio! Nors „BreastAngel" ir labai svarbus aparatas norint tinkamai ištirti savo krūtis, bet jis negali pastebėti visų dydžių ir formų anomalijų ir nepakeičia mamografinių tyrimų.
„BreastAngel" negalima naudoti žindymo laikotarpiu.
Moterys, kurios turi krūtų implantus gali naudoti šį aparatą.
Jei kyla abejonių, susisiekite su savo gydytoju.

Mielosios, tik atidžiai besirūpindamos sveikata, užkirsite kelią vienai dažniausių moterų onkologinių ligų - krūties vėžiui, tad nepraleiskite šios progos ir įsigykite puikią priemonę krūtų apžiūrai namuose už išskirtinę kainą!

BreastAngel"- tai produktas, sukurtas moterims, kurios rūpinasi savo sveikata!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai