Antikondensacinė plėvelė STAR SILVER

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Antikondensacinė plėvelė STAR SILVER

0,29 €
ID: 5675123
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 21

Skelbimo aprašas

STAR SILVER – tai dvisluoksnė, audininė stogo plėvelė, kuri praleidžia garus, naudojama šlaitinių ventiliuojamų stogų statybose, klojant betarpiškai po stogo danga ir užtikrinant mansardos izoliavimą. Tai aukščiausios kokybės gaminys.
STAR SILVER - plėvelė susidaro iš perforuotos polietileno plėvelės ir specialaus sutvirtinančio bei impregnuojančio padengimo, kuris užtikrina didelį gaminio atsparumą oro sąlygų kaitai bei plyšimui.

STAR SILVER yra perforuota per visą savo paviršių, o tai jai suteikia didelį garų pralaidumą.

STAR SILVER – tai aukščiausios kokybės gaminys, todėl jis pažymėtas originalia etikete. Gaminio originalumą patvirtina ir informaciniai užrašai, kurie įgalina greitą, teisingą ir lengvą gaminio montavimą ant stogo.

SILVER stoginės plėvelės – tai ne tik aukšta kokybė, bet ir 15 metų stoginių plėvelių, pasižyminčių aukštu garų praleidžiamumu, gamybos bei pardavimo patirtis Vokietijos bei Vakarų Europos rinkoje.

SILVER Privalumai:
praleidžianti garus;
ekstremaliai atspari plyšimui;
lengvas ir greitas montažas;
stabilus UV spinduliavimui.

Techniniai duomenys:
Svoris (g/m²) - 96g/m² (-10/+10g/m²),
Sluoksnių skaičius - 2,
Atsparumas UV poveikiui - 2 mėn,
Panaudojimas vientisai lentom dengtam stogui - Taip,
Atsparumas vandeniui - W2,
Temperatūrinis panaudojimo diapazonas - EN 1190,
Rulono plotis - 1,5m,
Rulono ilgis - 50 m,
Viso rulone m2 - 75m2,
Rulonų kiekis paletėje - 75 vnt,
Atitikimas CE normoms Direktyvos 89/106/EEB nuostatos.

Minimalus kiekis – 1 rulonas.
Kaina: 1,34 Lt/m2 su PVM.
Taip pat siūlome trisluoksnę, kokybišką ir nebrangią difuzinę plėvelę stogui - nuo 2,25 Lt/m2
Galime užsakyti transportą prekių pristatymui visoje Lietuvoje.

+37067881119
+37068266288
[email protected]
www.ramchos.lt
www.gerasstogas.lt

Dvisluoksne difuzine plevele, dvisluoksnė difuzinė plėvelė, dvieju sluoksniu, dviejų sluoksnių, nebrangi, kokybiska, kokybiška stogo izoliacija, difuzinė plėvelė iš polipropileno, šlaitinių stogų ir sienų vandens ir vėjo izoliacijai, laidi garui ir nelaidi vandeniui, trisluoksnė, difuzine plevele stogui, sienoms, nauja, plėvelė stogui, stogo danga, plevele stogui, stogo plevele, stogo plėvelė, plevele dregmei, kaunas, plėvelė drėgmei, stogo izoliacija, slaitinis stogas, šlaitinis stogas, danga slaitiniui stogui, polipropilenas, trisluoksne plevele, plevele, plėvelė, stogo izoliacinis sluoksnis, garso izoliacija, šiluma, drėgmės sulaikymas, kvėpuojanti plėvelė, kvepuojanti plevele, kvepuojanti difuzine plevele, meltblow, vejo izoliacine plevele, vėjo izoliacinė plėvelė, vėjo izoliacinės plėvelės, garo izoliacinė plėvelė su folija, garo izoliacine plevele su folija, antikondensacinė plėvelė, antikondensacine plevele, antikondensacinė plėvelė stogui, antikondensacine plevele stogui, vėjo izoliacinė plėvelė stogui, vejo izoliacine plevele stogui, garo izoliacinė plėvelė su folija stogui, garo izoliacine plevele su folija stogui, pigi plevele, pigi plėvelė, pigi garso plevele, pigi difuzinė plėvelė, pigi difuzine plevele, pigiausia plėvelė su folija, pigiausia plevele su folija, pigi kvėpuojanti plėvelė, pigi kvepuojanti plevele, pigi vejo izoliacinė plėvelė,pigus slaitinis stogas, pigi danga slaitiniam stogui.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai