Amoniakuotos ąžuolo parketlentės

Amoniakuotos ąžuolo parketlentės

31,96 €
ID: 7687239
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 29

Skelbimo aprašas

Amoniakuotų ąžuolo parketlenčių lamelė apdorojama panaudojant veikliąją medžiagą, reaguojančią su ąžuolo medienoje esančia tanino rūgštimi. Dėl apdirbimo metu įvykusios cheminės reakcijos, pasikeičia ąžuolo medienos spalva. Kuo intensyvesnis apdirbimas, tuo tamsesnę ir sodresnę spalvą galima išgauti. Pastebėtina, kad balanoje tanino rūgšties beveik nėra. Todėl tose medienos vietose spalva tiek nepatamsėja.

Mediena įgauna tamsią spalvą per visą jos storį, o ne tik paviršiuje, kaip alyvuotų ar kitaip tonuotų parketlenčių. Todėl atsiradus mechaniniams įrėžiams, jie išlieka beveik nepastebimi. Tai padeda parketlentėms išlikti estetiškai nepakitusioms net ir po eilės metų eksploatavimo.

Amoniakuotos parketlentės atrodo natūraliai, bet yra ypatingai sodrios spalvos, kas suteikia išskirtinumo bet kokiam interjerui.

Mūsų siūlomas gaminys, tai dvisluoksnės ąžuolo parketlentės. Viršutinį sluoksnį sudaro ąžuolo lamelė, kurios storis yra 3,8mm. O apatinis sluoksnis iš eglės masyvo.

Parketlentes galima kloti „eglutės“, „dvigubos eglutės“ ar kitais raštais. Parketlentės tinkamos montavimui ant šildomų grindų.

Matmenys: 11x70x490mm (aukštis x plotis x ilgis)
Apdirbimas: Amoniakuotos
Paviršius: Minimaliai struktūrizuotas
Danga: Gamyklos sąlygomis lakuotos matiniu laku

Kaina: 31,96 Eur/m2 be PVM

Daugiau: www.ecofloor.lt

Kontaktai

Vardas
Ecofloor
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai