Aliuminio konstrukcijos, stoginės, terasos, balkonų, pavėsinių, stiklinimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Aliuminio konstrukcijos, stoginės, terasos, balkonų, pavėsinių, stiklinimas

1 000 €
ID: 8068286
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

Planuojate prie kotedžo ar namo pastatyti stoginę ar įsistiklinti jau turimą terasą , ar balkoną ? Kreipkitės: infojusupaslaugoms ar skambinkite tel. +37069973363 atsakysime į Jums rūpimus klausimus!
Balkonų ir terasų stiklinimas aliuminio slankiojančia sistema. Nemokamas profesionalus konsultavimas.
Stoginių, automobilių stoginių stiklinimas aliuminio sistemomis.
Aliuminio konstrukcijos balkono priežiūra yra ypač lengva ir paprasta. Tai komforto, jaukumo ir elegancijos derinys, siekiantiems greitai ir minimaliomis sąnaudomis išplėsti būsto erdvę.
Įstiklinti rėmai yra stumdomi horizontaliai, kas yra labai patogu, nes atidarius langą nesumažinama balkono erdvė.
Galimi variantai- dviejų, trijų ir keturių bėgelių aliuminio konstrukcijos su 2,3,4,5 ir 6 varčiom. Šios konstrukcijos pasižymi ypač patrauklia kaina, todėl yra labai populiarios.
Stoginė ar terasa yra neatsiejamas atributas, įrengtas šalia namo ar kieme. Įstiklinta terasa tai ne tik būdas apsisaugoti nuo vėjo, lietaus, bet ir eksterjero detalė, kuri sukurs malonesnę aplinką jaukiam laikui su šeima ar draugais, ilgais vasaros , rudens vakarais, vėsų pavasario rytą ir net žiemą.
Aliuminio ir stiklo konstrukcijos privalumai:
Aliuminio konstrukcija yra tvirta ir ilgaamžė, pagaminta naudojant specialias technologijas, kurios apsaugo profilius nuo atmosferos poveikio.
Stoginei galima pasirinkti norimos spalvos ir šviesos pralaidumo, aukščiausios kokybės polikarbonatinę dangą, pagamintą Europoje arba stiklus, kurie gali būti skaidrūs arba tonuoti.
Aliuminio profilio sistemos stoginių, terasų ar balkonų stiklinimui yra gaminamos iš aukščiausios kokybės aliuminio, kuris dažomas milteliniu būdu 4 standartinėmis spalvomis: antracito (RAL 7016), ruda (RAL 8017), balta (RAL 9016) arba anoduota. Taip pat galima dažyti bet kuria Jūsų pasirinkta spalva pagal RAL spalviną.
Stoginėse yra integruota lietaus nubėgimo sistema.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai