ALIAS PARTY zaidimas

ALIAS PARTY zaidimas

18 €
ID: 4849863
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 726
 ALIAS PARTY zaidimas

Skelbimo aprašas

Tai be galo linksma “Alias” žaidimo versija! Šiame žaidime reikia paaiškinti kuo daugiau žodžių savo komandos draugams, kaip ir klasikiniame “Alias” žaidime, bet... jeigu Jūsų komanda atsistos ant langelio “Party”, tuomet prasidės tikros linksmybės: žodį paaiškinti reikės nauju ir linksmu būdu! Ar sugebėsi paaiškinti žodį šokinėdamas ant vienos kojos? :) Party Alias - žodinio bendravimo žaidimas su “cinkeliu”!Žaidimas Alias Party
Pas ką geriausi pasaulyje vakarėliai??? Taip, jie vyksta jūsų NAMUOSE! Kodėl jums visi pavydi sėkmės? Nes tik tai Jūs turite senai lauktą "Juodajį Aliasą" Padarykite geriausią metų vakarėlį savo namuose!
Be galo linksma Alias žaidimo versija. Šiame žaidime reikia paaiškinti kuo daugiau žodžių savo komandos draugams, kaip ir klasikiniame Alias žaidime, bet... jeigu Jūsų komanda atsistos ant langelio "Party", tuomet prasidės tikros linksmybės: žodį paaiškinti reikės nauju ir linksmu būdu! Pavyzdžiui, reikės papasakoti ištisą istoriją, kad paaiškintum visus žodžius esančius kortelėje, arba paaiškinti žodį stovint keisčiausioje pozoje arba šokinėjant! Taip pat tau gali reikėti žodį paaiškinti nutaisius, pavyzdžiui, piktą, arba išsigandusį, balsą. Alias Party - tai žodinio bendravimo žaidimas su "cinkeliu"!
Jums gali tekti papasakoti įvairių istorijų, kad paaiškintumėt visus žodžius, esančius kortelėje. Gali tekti apibūdinti įžymybės ar pasakų personažus, netgi paaiškinti žodžius stovint keisčiausioje pozoje ar šokinėjant! Taip pat Jums gali tekti pakeisti nuotaiką, kol aiškinsite žodį – galbūt Jums reikės aiškinti isterišku balsu, linksmai arba piktai! Party Alias – tai iššūkis visiems vakarėlio dalyviams! Šis žaidimas sukels ant kojų, privers judėti ir kūrybingai galvoti!
http://www.junika.lt/lt/laisvalaikis/alias-party-zaidimas.html Siunčiam po visa Lietuva registruotu paštu. www.junika.lt

Kontaktai

Vardas
Nikolaj
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai