akorus.LT - IŠNUOMOJAMAS PRABANGIAI ĮRENGTAS NAMAS ŠALIA SU PUŠYNO !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

akorus.LT - IŠNUOMOJAMAS PRABANGIAI ĮRENGTAS NAMAS ŠALIA SU PUŠYNO !

1 592,62 €
ID: 5602183
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 83

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Lazdynai
Plotas (kv.m.)
200.00
Kambarių sk.
4
Sklypo plotas (a.)
5.00
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis

Skelbimo aprašas

IŠNUOMOJAMAS PRABANGIAI ĮRENGTAS NAMAS ŠALIA SU PUŠYNO !

PAGRINDINIAI NAMO PRIVALUMAI

- VIETA MIESTE;

- NAMAS AKLIGATVYJE, ŠALIA SU BRANDAUS PUŠYNO;

- IŠSKIRTINIS IR KOKYBIŠKAS ĮRENGIMAS;

- PATOGUS GYVENTI NAMO IŠPLANAVIMAS;

- PRIVATUMAS;


VIETA. Rami ir privati vieta, pušų apsuptyje. Nuo namo iki miesto centro vos 6 km. Kaimynystėje pastatyti individualūs gyvenamieji namai. Per keletą minučių pasiekiamas prekybos centras, šeimos medicinos centras, mokyklos ir darželiai. Aplinka išskirtinė, mažas kaimynų kiekis, daug privatumo ir ramybės. Pats namas pastatytas ramios gatvelės pabaigoje, atokiai nuo pagrindinių gatvių.

SUSISIEKIMAS. Greitas ir patogus susisiekimas su bet kuria miesto dalimi tiek nuosavo, tiek ir viešuoju transportu. Iki visuomeninio transporto stotelės keli šimtai metrų. Dažnai kursuoja visuomeninis transportas.

NAMAS. Labai kokybiška namo statyba. Apgalvota kiekviena smulkmena. Namas yra dviejų aukštų su rūsiu, patogaus išplanavimo, yra balkonas ir terasa. Kokybiška namo išorės apdaila ir pilnai sutvarkytas bei išpuoselėtas gerbūvis. Įvažiavimas į teritoriją išgrįstas akmeniu. Ekonomiškas namo išlaikymas.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Garažas dviems automobiliams ir aikštelė šalia namo.

KOMUNIKACIJOS. Namas šildomas dujiniu šildymu. Vanduo – miesto komunikacijos. Kanalizacija – miesto komunikacijos. Apsaugos sistema. Name pilnai išvedžiota rekuperacinė vėdinimo sistema, miegamuosiuose įrengtas kondicionavimas. Automatiniai įvažiavimo į teritoriją bei garažo vartai.

IŠPLANAVIMAS. Funkcionaliai ir patogiai suplanuotas namas. Pirmas aukštas – erdvi svetainė su valgomuoju, virtuvė su maža ūkine patalpa, holas, san. mazgasgaražas dviems automobiliams. Išėjimas į terasą. Antras aukštas – trys miegamieji, du vonios kambariai [tėvų miegamojo ir bendras], drabužinės, poilsio patalpa – pirtis su sūkurine vonia bei išėjimu į didelį balkoną. Rūsio patalpa – erdvi patalpa poilsiui, katilinė ir san. mazgas.

ĮRENGIMAS. Pilnai ir kokybiškai įrengtas namas. Grindys visame name išklotos medžio masyvu, vidaus durys medinės. Įrengtas grindinis ir radiatorinis šildymas, reguliamos atskiros zonos, kambariai. Visame name apgalvota ir praktiška apšvietimo sistema. Terasa išklota mediena. Kaltiniai turėklai. Langai name mediniai su dviem stiklo paketais.

BALDAI. Namas išnuomojamas su visais jame esančiais baldais – virtuvės baldais su buitine technika, sieninėmis spintomis.

DĖMESIO. Nuomojantis šį ar bet kurį kitą mūsų įmonės siūlomą butą papildomi mokesčiai NĖRA TAIKOMI!
DAUGIAU PANAŠIŲ NAMŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – akorus.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai