Akita Inu (Japonų Akita) šuniukai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Akita Inu (Japonų Akita) šuniukai

1 €
ID: 6182124
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 32

Skelbimo aprašas

Rugsėjo 22 d. Akita Inu (japonų akitų) veislyne „Ugninė Lapė“ gimė 5 patinėliai ir 3 kalytės. Praturtinkite šeimą linksmu, lojaliu ir atsidavusiu draugu.

Akita Inu - legendinė Japonijos šunų veislė, kurios žymiausias atstovas - Hačiko (Hačis), ištikimybės ir atsidavimo simbolis, garbinamas Japonijoje, įamžintas filmuose.

Jaunųjų Akitukų akytės jau atmerktos ir šuniukai laukia visų susidomėjusių (tereikia prieš pusdienį rezervuotis laiką lankymui). Atminkite - šuniukai tiek pat renkasi savo šeimininkus, kiek ir šeimininkai juos.

Naujausius šuniukų nuotykius galite sekti facebook.com/ugninelape.inu

Visi šuniukai bus skiepijami ir čipuojami, visi bus su kilmės dokumentais. Šuniukai į naujus namus galės keliauti gruodžio pirmomis dienomis.

Šuniukai puikiai tinka veisimui ir parodoms, jų tėvai - geriausi savo veislės atstovai, stabilios psichikos bei nepriekaištingos sveikatos.

Tėvas - TENJIMMARU GO SANSHUU KUWAYAMA. Tikras japonas, gimęs Setsuo Tsutsui Kagawaken veislyne. Idealių proporcijų ir sudėjimo, puikaus charakterio, perduodantis geriausius genus - daugelio čempionų tėvas. Tai ko gero tituluočiausias Akita Inu patinas Pabaltijo šalyse:
Yoken Class Akiho show (Japonija) nugalėtojas, Vidurio Rytų Europos Nugalėtojas 2013, Juodosios Jūros Nugalėtojas 2013, Balkanų šalių čempionas, Baltijos šalių čempionas, Čilės, Estijos, Filipinų, Kipro, Kolumbijos, Kosta Rikos, Latvijos, Lietuvos, Makedonijos, Malaizijos, Moldovos, Pakistano, Šri Lankos, Taivano, Ukrainos čempionas. 43xCAC, 5xRCACIB, 7xCACIB, 2xBIG3, BIG2, 4xBIG, 16xBOB.

Sveikatos tyrimas HD A (visiškai sveikas).
http://www.akitapedigree.com/details.php?id=72419

Mama - KAIYA GO LAKAJA. Šeimos numylėtinė, prieraiši, švelni su vaikais, kantri, bet žaisminga ir itin sargi. Puikūs pasirodymai parodose, Baltijos šalių jaunimo čempionė, kandidatė į suaugusiųjų Baltijos šalių ir Lenkijos nugalėtojus.

Sveikatos tyrimai HD A, ED 0 (visiškai sveika).
Baltijos šalių jaunimo čempionė, Estijos, Latvijos, Lietuvos jaunimo čempionė. Kandidatė į Baltijos šalių, Estijos, Latvijos, Lietuvos ir Lenkijos čempiones. 7xCAC, CACIB, 4XBOB, 7xBOS.

http://www.akitapedigree.com/details.php?id=83546

Daugiau informacijos tel. : +370 678 19 440 (Sergejus), +370 607 24 661 (Kristina)

facebook.com/ugninelape.inu


Į komentarus neatsakome! Dėl papildomos infomacijos kreipkitės telefonu arba el. paštu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai