Akcija - kėdės biurui ir namams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Akcija - kėdės biurui ir namams

35,33 €
ID: 5485483
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 464

Skelbimo aprašas

Išskirtinio dizaino kėdės biurams ir namams.
Tik didmeninė prekyba.
Pasinaudokite proga isigyti išskirtinio dizaino, modernias Ramchos kėdes skirtas naudoti ofisuose, namuose ir mokymo įstaigose.

Plastikinės Ramchos kedės be ratukų:

Kėdė JIM - dizaino kategorijai priskiriama kėdė. Kėdė su 4 kojomis, sėdimąja vieta ir atlošu iš plastmasės. Sėdimoji vieta ir atlošas yra vientisa dalis iš polipropileno. Kojelės metalinės, aptrauktos nikeliu ir chromu. Ji gali būti naudojama įvairiai – namuose, ofisuose.
Kaina: 238,75 Lt

Kėdė MALBA - skirta ofisams ir namams (virtuvė, valgomasis, t.t.). Sėdimoji dalis ir atlošas yra plastikiniai, kojelės metalinės su plastikiniais antgaliais galuose.
Kaina: 135,85 Lt

Kėdė iš Plastiko (juoda) - patogi kėdė iš juodos spalvos plastiko puikiai tiks Jūsų ofise ar namuose.
Kaina: 219 Lt

Kėdė Futura - patogi kėdė iš balstos spalvos plastiko puikiai tiks Jūsų ofise ar namuose.
Kaina: 139 Lt
http://ramchos.lt/lt/710-kd-malba.html

Kėdė Luxor barras - Patogi kėdė iš balstos spalvos plastiko puikiai tiks Jūsų ofise ar namuose.
Kaina: 139 Lt

Ramchos kėdės su ratukais:

• Kėdė RIOTA ALTA - skirta naudoti ofisuose, tačiau taip pat gali būti naudojama ir namų ofise. Tai kėdė su ratukais, ji sukinėjasi, o jos aukštis taip pat reguliuojasi. Turi mechanizmą, kurio pagalba reguliuojamas ir kėdės atlošas.
Kaina: 549,60 Lt

• Kėdė ROMBO - priskiriama dizaino kategorijai, skirta ofisams arba namų ofisams. Kėdė sukinėjasi, turi neumatinį aukščio reguliatorių.
Šios kėdės aptrauktos dirbtina oda, bet galime užsakyti, kad būtų gaminamos naudojant naturalią oda.
Kaina:493,42 Lt

Be išskirtinio dizaino standartinių modernių kėdžių siūlome kėdes specialiai skirtas vaikams!

Ramchos kėdė PICOLO - stabili kėdė, skirta vaikams, naudojama namuose arba mokymo įstaigose, turi vientisą metalinę struktūrą, o atlošas ir sėdimoji vieta yra atskiros plastmasinės dalys. Šios dvi dalys pritvirtintos kniedėmis.
Kaina: 122,26 Lt

Baro kėdė:

Aukšta Ramchos baro kėdė ART 820 - klasikinė baro kėdė. Pasagos formos sėdynė. Bendras kėdės aukštis - 102 cm. Sėdynės plotis - 41 cm. Sėdynės gylis - 40 cm.
Kaina: 239 Lt

Privalumai:
• Modernus, išskirtinis dizainas.
• Įvairus naudojimas.
• Reguliuojamos.
• Lengvos.
• Patvarios.

Galime užsakyti transportą prekių pristatymui į bet kurią Lietuvos vietą.

867881119
[email protected]
www.ramchos.lt


Sinonimai: plastikinė kėdė, kėdės vaikams, kėdė su ratukais, stabili kėdė, reguliuojama kėdė, plastikine kede, kėdės vaikams, kėdė vaikams, kede vaikams, kede vaikam, kėdė vaikam, kede su ratukais, stabili kede, reguliuojama kede, baldai, kede ofisui, kėdė ofisui, ofiso kėdė, ofiso kede, namų kėdė, namu kede, kede su atlosu, kėdė su atlošu, darbo kede, darbo kėdė, plasmasinė kėdė, plasmasine kede, patavrios kėdės, patvarios kedes, patvari kede, patvari kėdė, dizaino kategorijos kėdė, dizaino kategorijos kede, odinė kėdė, odine kede, modernaus dizaino kėdės, modernaus dizaino kedes, išskirtinio dizaino kėdės, iskirtinio dizaino kedes, darbuotojo kedes, darbuotojo kėdės, biuro baldai, konferenciju sales kedes, plastmasine kede, plastmasinė kėdė, kedes virtuvei, valgomojo, baro kėdės, ergonominės kėdės, baldai, atlošo aukščio reguliavimas, šiolaikiškos medžiagos, moderniam ir klasikiniam interjerui.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai