African Mango kapsulės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

African Mango kapsulės

Sutartinė
ID: 5615535
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Skelbimo aprašas

Afrikos Mangas yra labai retas augalas. Šis vaisius auga tik Kamerūno regione Afrikoje. Vietiniai gyventojai nuo seno žino šio vaisiaus sveikatai naudingas savybes, o civilizuotasis pasaulis palyginti neseniai atrado unikalią šio vaisiaus savybę – skatinti greičiau deginti kūno riebalus, didinti medžiagų apykaitą, taip atsikratant nepageidaujamo svorio. Ekstraktas yra išgaunamas is augalo sėklų, kurias Kamerūno gyventojai jau šimtus metų atgal naudodavo savo apetito reguliavimui ir slopinimui, nes maisto buvo nepakankamai. Šios augalo savybės labai naudingos daugeliui iš mūsų šiandien, nes gali pagelbėti lengviau reguliuoti savo svorį.
Maqui uogos išgaunamos iš laisvai Čilės atogrąžų miškuose augančių Maqui krūmų. Maqui uogos yra ypač turtingos antocianinais ir polifenoliais, kurių nemažai yra ir kituose vaisiuose, pavyzdžiui, acai uogose, garcinijose ir granatuose . Bet Maqui uogose šių antioksidantų yra net 3 kartus daugiau. Antocianinai ir polifenoliai vaidina ypatingą vaidmenį slopinant degeneracinius kūno pokyčius, ypač kovoja su laisvaisiais radikalais. Maqui uogose išmatuotas antioksidantų skaičius ir jų koncentracija smarkiai lenkia acai uogas , mėlynes, obuolius , goji, noni ir kitus vaisius. Maqui uogos vienareikšmiškai nusipelno “superuogos” vardo!
Resveratrolis – vienas iš stipriausių pasaulyje žinomų antioksidantų. Resveratrolis randamas vynuogėse ir vyne, tai natūralius antioksidantas.
Žaliojoje arbatoje esantys katechinai skatina organizmą sudeginti daugiau kalorijų ir gali padėti sulieknėti greičiau. Arbata paspartina medžiagų apykaitą, taip pat pagreitina riebalų deginimą. Tokį efektą lemia kofeino bei flavonoidų derinys. Žaliojoje arbatoje taip pat yra antioksidantų, kurie veikia panašiai kaip hormonas leptinas, valdantis alkio bei pasisotinimo funkcijas.
Alkio slopinimas, riebalų deginimas ir didesnė energija – visa tai jums gali padėti pasiekti geresnių rezultatų metant svorį. Atliekant tyrimus Amerikoje buvo atrasta, kad Afrikos Mango papildų pagalba svoris pirmiausiai krito nuo juosmens, užpakalio ir šlaunų. O juk ten riebaliukai pirmiausiai ir kaupiasi! Jums tiesiog tereikia nuryti kapsulės netrukus prieš valgant, ir netrukus galite pajusti, kad maisto jums norisi mažiau. O tai ypač svarbu laikantis kitokio mitybos plano, ir kai alkis neleidžia ramiai atlikti savo kasdieninių darbų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai