A k c i j a ! - GPS Seklys

A k c i j a ! - GPS Seklys

40 €
ID: 507197
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12893
A k c i j a   ! -  GPS Seklys
Daugiau nuotraukų (4)

Skelbimo aprašas

Naujos kartos GPS/GSM/GPRS sekimo įrenginys. Tai Vienas iš variantų apsaugoti transporto priemonę nuo vagystės, arba pavogtą surasti.
Originalus GPS SEKLYS -69 €.
.
Originalaus seklio privalumas tas kad galima stebėti sekamo objekto judėjimą telefone ir kompiuterio ekrane, nemokamai prijungiame prie GPS sekimo web serverio.
Galima peržiūrėti judėjimo istorija praeity, kai negalėjote stebėti realiu laiku.
Prietaiso pagalba galėsite sekti savo automobili, šunį medžioklėje, vaiką ar kita judanti objektą objektą. I prietaisą yra dedama SIM kortele, tad kur bebūtumėte visada gausite informacija apie objektą ir tikslia jo buvimo vieta. Prietaisas išsiūs SMS į jūsų telefoną su koordinatėmis arba kompiuteryje rodys judėjimo maršrutą.
Integruotas jautrus mikrofonas įgalina girdėti kas kalbama transporto priemonėje. Įrenginį galima valdyti ir programuoti siunčiant į jį atitinkamas SMS žinutes.

Kaunas tel. 868568158.
Išsamiau apie sekimo įrenginio privalumus ir panaudojimo variantus,
žemiau nurodytuose puslapiuose:
http://vga.lt/automobiliui/gps-apsauga/
http://vga.lt/apsaugos-sistemos/gps-seklys-universalus
________________________________________
Žymos: GPS Trekeris, Gps seklys, Stebeti judejimo marsruta, kroviniu sekimas, transporto priemoniu sekimas, sutuoktinio sekimas, namų augintinio sekimas, aptikti pavogta transporto priemone, rasti masina, GPS tracker, trekeris, trakeris, gps, gsm, gprs, GPS seklys, sekti automobili, automobilio sekimui, sekimas, sunkvezimiu sekimas, automobiliu paieska, tracking ,tracker, trackers, signalizacijos, apsaugos, per palydova, sekimas realiu laiku, gauti ataskaitas, kur randasi krovinys, vilkiku buvimo vieta, kur randasi transporto priemone, pavogto automobilio paieska,

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai