A K C I J A Ekologiški kviečiai daiginimui 1,5 kg WWW.PAYGO.LT V

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

A K C I J A Ekologiški kviečiai daiginimui 1,5 kg WWW.PAYGO.LT V

2,9 €
ID: 5218066
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 48

Skelbimo aprašas

PREKES PRISTATOME TIK UŽSAKIUS PER WWW.PAYGO.LT

WWW.PAYGO.LT
WWW.PAYGO.LT
WWW.PAYGO.LT

PRISTATOME PER 1-2 d.d. VISOJE LIETUVOJE!!!

Lietuvoje užauginti ekologiški maistiniai kviečiai skirti daiginimui.
Auginimo metu nebuvo naudotos cheminės priemonės.

Grynoji masė: 1,5 kg ± 0,5%
Sėklos švarumas: 98%


Daiginti kviečiai

Pasak sveikos gyvensenos šalininkų, daiginti kviečiai – aukštos biologinės vertės produktas, nes yra sukaupęs neįtikėtinai daug energijos. Pastebėta, kad dygstančiame grūde vitaminų ir mineralinių medžiagų keliskart daugiau nei subrendusiame. Gležnuose, tik išsikalusių grūdų daigeliuose daug lengvai pasisavinamų baltymų, mineralų, vitaminų A, C, E ir B grupės, taip pat skaidulinių medžiagų. Daiginti kviečiai atkuria ir reguliuoja gyvybinius organizmo procesus: normalizuoja ir stabilizuoja medžiagų apykaitą, stiprina imunitetą, teigiamai veikia kraujotakos, virškinimo, nervų sistemas, aprūpina kraują deguonimi, didina organizmo atsparumą šalčiui ir deguonies badui. Jie taip pat padeda rezorbuoti piktybinius ir gerybinius navikus, cistas ir riebalines sankaupas, slopina uždegiminius procesus ir stiprina organizmo gynybines funkcijas, padeda atsikratyti šlakų, atkuria plaukų spalvą ir tankumą, mažina nagų trapumą. Jau po dviejų savaičių galima pastebėti, kad gerėja bendra savijauta, organizmą veikia kaip jaunystės eliksyras, tačiau tai toli gražu ne visos teigiamos daigintų kviečių savybės. Daiginti grūdai valgomi nuo neatmenamų laikų – dar žiloje senovėje patiekalus jais gardino kinai, senovės graikai, romėnai, indai. Norint sustiprinti gyvybines organizmo galias, daigintų grūdų buvo tiekiama JAV armijos kareiviams. Stebuklingąsias daigintų grūdų savybes labai vertina ir jogai. Beje, daiginti grūdai visai nekaloringi: 100 g daigintų grūdų turi tik 17 kcal.

Kaip vartoti daigintus grūdus

Daiginti grūdai valgomi vieni, iš jų gali būti spaudžiamos sultys, gardinami sveiki užkandžiai, omletai, picos, vaisių ar daržovių salotos, jogurtas, varškė, jau išvirtos sriubos. Iš daigintų kviečių grūdų galima kepti blynelius, maltinukus ar apkepus, įsidėmėkite, kad termiškai apdoroti daiginti grūdai netenka nemažai gerųjų savybių, taigi naudingiausi – termiškai neapdoroti.

v1

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai