3 kambarių butas be baldų Šv. Stepono g., Vilnius

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

3 kambarių butas be baldų Šv. Stepono g., Vilnius

434,43 €
ID: 5463056
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 166

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Senamiestis
Plotas (kv.m.)
63.00
Kambarių sk.
3
Šildymas
Autonominis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Be tarpininkų NUO BIRŽELIO MĖNESIO išnuomojamas 2008 metų statybos 3 k. butas, esantis Senamiestyje, Šv. Stepono gatvėje. Butas įrengtas palėpėje, per du aukštus. Langai - į dvi puses. Įėjimas į uždarą kiemą ir į laiptinę su telefonspynėm. Galite išsinuomoti požeminę stovėjimo aikštelę (nuoma 100 Lt/mėn), kurioje yra vietos dviems automobiliams. Iš jos liftu galima pakilti tiesiai iki buto. Yra internetas, kabelinė televizija. Galima prijungti esamą priešgaisrinę ir apsauginę signalizaciją prie saugos įmonių stebėjimo sistemos. Bute labai šviesu - jame sumontuoti Velux langai. Antrame aukšte du iš jų išsimontuoja į balkonėlius. Vertikalių langų nėra.
Buto išplanavimas: I-ame aukšte yra virtuvė sujungta su svetaine, II-ame - du nedideli izoliuoti kambariai. Abiejuose aukštuose yra sanmazgai: I-ame WC ir vonia su šildomomis grindimis, II-ame - WC ir dušas. Yra visa reikalinga buitinė technika (keraminė viryklė, šaldytuvas, indaplovė, skalbimo mašina) ir virtuvės baldai. KITŲ BALDŲ NĖRA.
Netoli yra prekybos centras IKI, bei Mindaugo MAXIMA, bankai, vaistinės ir mokykla. Namas ramioje vietoje. Iki Rotušės 10 min. kelio pėsčiomis.
10 min kelio iki Tarptautinio Vilniaus oro uosto važiuojant automobiliu.
Išnuomoti norėtųsi ne trumpesniam nei metai laikotarpiui. Ne daugiau nei trims pilnamečiams žmonėms. Be gyvūnų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai