2kamb.suremontuotas butas Dzūkų g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2kamb.suremontuotas butas Dzūkų g.

202,73 €
ID: 5524898
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 58

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Naujininkai
Plotas (kv.m.)
41.43
Kambarių sk.
2
Šildymas
Centrinis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Namas: 1990 metų statybos, devynaukštis, geltonos plytos su bloko intarpais, kodinės durys, liftas, laiptinėje langai pakeisti į plastikinius, prieš 3metus dažyti koridoriai.
Butas: aštuntame aukšte iš 9-vynių, kampinis, bet šiltas. 2 kambariai- 17,5 kv.m ir 8,6 kv.m, erdvi virtuvė 8,5 kv.m, vonia su tualetu kartu 3,0 kv.m. Funkcionalus išplanavimas. Abu kambariai izoliuoti. Pietinė ir vakarinė pusės, butas šviesus ir šiltas, labai talpus, nors kvadratūra nedidelė 41,43 kv.m., idealus šeimai su vaiku arba porai. Abu kambariai su balkonais, vienas iš jų įstiklintas. Pro balkonus ir langus nuostabus vaizdas. Butas prieš metus kapitaliai suremontuotas. Yra šaldytuvas (fotografavimo metu buvo dar neišpakuotas), viryklė, orkaitė, naujas virtuvės baldų komplektas, pasididinantis stalas, skalbimo mašina, salione minkštas kampas su miegojimo funkcija, tinkamas 2iems žmonėms miegoti. Šarvuotos durys su patikima spyna, langai plastikiniai, naujos kartos.
Mokesčiai: paslaugos+liftas+bendra elektra apie 65 Lt, karštas vanduo nuskaitomas automatiškai, kaina apie 21 Lt/kub.+3,25 Lt abonentinis, gyvatukas 35-43 Lt, šaltas vanduo 4,37 Lt/kub.m+abonentinis 2,37 Lt, dujinė viryklė, elektra 0,474 Lt/kwh, šildymas šią žiemą buvo sausį 270 Lt, vasarį 180 Lt.
Aplinka: Daug žalumos, už namo privačių namų kvartalas, pats namas prie Dzūkų gatvės. Nėra bėdų su automobilio parkavimu, geras privažiavimas. Strategiškai gera vieta: 15 min. pėsčiomis iki senamiesčio, 10 min. pėsčiomis iki geležinkelio stoties. Prie namo 58 autobuso stotelė (maršrutas į stotį). Namo kieme vaikų žaidimų aikštelė. Arti lopšelis-darželis „Gervelė“, lopšelis-darželis“Lašelis“ (rusų k.), mokykla „Vilniaus lietuvių namai“. Netoliese trys nedidelės produktų parduotuvės, picų kepyklėlė, gatvės gale PC „Iki“, 5min. automobiliu iki „Maximos“.
Jei butas tiks, NEBUS TAIKOMAS JOKS TARPININKAVIMO MOKESTIS.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai