20LT - VBE įskaitos POTEMĖS su viskuo.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

20LT - VBE įskaitos POTEMĖS su viskuo.

5,79 €
ID: 5307688
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1322

Skelbimo aprašas

VBE įskaitos POTEMĖS + išplėstiniai planai ir šaltiniai - 20 litų.

PARDUODAMŲ KALBŲ APRAŠYMAS :

► VISOS kalbos atitinka visus NEC reikalavimus.
► Kalbos parašytos vadovaujantis mokytojų reikalavimais - visi naudojami autoriai yra iš privalomojo kurso, visi kūriniai pažįstami, žinomi ir tinkami atitinkamai kalbai.
► Kalbų apimtis ~du su puse A4 - pilnai užtenka kalbėti 10 minučių.
► Prie visų kalbų pridedami šaltiniai ir PLANAS visiškai nemokamai.


SAUGUMO GARANTAS :
► Tavo mokykla bus įrašyta į mokyklų sąrašą. Kaip jis atrodo? Mokyklų sąrašas tai Excel formato failas su visomis mano parašytomis kalbomis ir visomis mokyklomis kurios pirko būtent tą kalbą.

NEPASITIKI? PATIKRINK MUS, NUSIPIRKĘS KALBĄ paprašyk draugo, kad jis po savaitės pabandytų pirkti tą pačią kalbą iš mūsų - to padaryti NEPAVYKS, nes viską darau sąžiningai - priešingai nei kiti apsimetėliai.



Kontaktai susisiekimui :

skype - lietuviu.korepetitore (LIETUVIŲ KOREPETITORĖ - žiūrėkite, nesumaišykite skype ir nepakvieskite ne to žmogaus, nes perpardavėjai prisikūrė panašių skype - liksite apgauti ir su nieko vertu darbu, saugokitės!)
email - [email protected]
GALIMA ATSISKAITYTI IR SMS ŽINUTE!!



Raktažodžiai :


Kalbėjimas, kalbejimas, potemė, poteme, potemės, potemes, iskaita, įskaita, įskaitos, įskaitos, lietuvių potemė, lietuvių potemės, lietuviu poteme, lietuviu potemes, lietuvių įskaita, lietuviu istaita, vbe įskaita, vbe iskaita, vbe poteme, vbe potemes, vbe potemė, vbe potemės, vbe iskaitos potemes, vbe įskaitos potemės, vbe įskaitos potemė, pupp įskaitos potemė, pupp iskaitos poteme, pupp iskaitos potemes, viešasis kalbėjimas, viesasis kalbejimas, kalbejimo iskaita, kalbėjimo įskaita, 10 klasės, 10 klases, 12 klasės, 12 klases, rasinys 10kl kalbejimas, įskaitos rašinys, iskaitos rasinys, potemė su planu, poteme su planu, potemės su planais, potemes su planais, potemes rasinys, potemės rašinys, pupp rašinys, pupp rasinys, vbe rašinys, vbe rasinys, rašinys, kalbėjimas, rasinys, kalbejimas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai