2014m. Lietuvių kalbos potemes. Kaina nuo 10Lt

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2014m. Lietuvių kalbos potemes. Kaina nuo 10Lt

2,9 €
ID: 5615142
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 53

Skelbimo aprašas

2014 metų VBE Lietuvių kalbos įskaitos.

Esam ketvirto kurso studentai, Lietuvių kalbos potemes rašome jau 5 metai, todėl gerai žinome ko reikia norint gauti maksimalų įvertinimą. Taip pat rašant darbus bendradarbiavome su Lietuvių kalbos katedros dėstytoja, o tai garantuoja darbų profesionalumą ir originalumą. Potemės parašytos pagal visus NEC reikalavimus, remiantis konkrečiais pavyzdžiais. Esant poreikiui galime atsiųsti ankstesnių metų kalbas. Žinoma galime atsiųsti ir jūsų pageidaujamos kalbos ištrauką. Turime parašytas visas kalbas, o kai kurių net po kelis variantus, todėl pasirinkimas platus, o jeigu norite galime parašyti ir pageidaujamą naują potemę.
Jeigu kyla klausimas kodėl potemių kainos nuo 10Lt, atsakymas labai paprastas - tiesiog visad pardavinėdavom už tokia kaina ir nematom tikslo šiais metais pardavinėt brangiau. Brangiau ne visada - geriau!
Neapsigaukit ir nepirkit iš tų, kurių internete pilna skelbimų, o kontaktiniai duomenys tokie pat. Tikrai didelė rizika, kad nusipirksite tą patį darbą kaip ir jūsų klasiokas.
Dėl norimos kalbos kreiptis nurodytais kontaktiniais duomenimis:

skype iskaitos2014 arba potemes2
email [email protected] arba [email protected]
tel.nr. 8 658 21991 arba 8 623 05573

Raktažodžiai :


Kalbėjimas, kalbejimas, potemė, poteme, potemės, potemes, iskaita, įskaita, įskaitos, įskaitos, lietuvių potemė, lietuvių potemės, lietuviu poteme, lietuviu potemes, lietuvių įskaita, lietuviu istaita, vbe įskaita, vbe iskaita, vbe poteme, vbe potemes, vbe potemė, vbe potemės, vbe iskaitos potemes, vbe įskaitos potemės, vbe įskaitos potemė, pupp įskaitos potemė, pupp iskaitos poteme, pupp iskaitos potemes, viešasis kalbėjimas, viesasis kalbejimas, kalbejimo iskaita, kalbėjimo įskaita, 12 klasės, 12 klases, įskaitos rašinys, iskaitos rasinys, potemė su planu, poteme su planu, potemės su planais, potemes su planais, potemes rasinys, potemės rašinys, pupp rašinys, pupp rasinys, vbe rašinys, vbe rasinys, rašinys, kalbėjimas, rasinys, kalbejimas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai