2 kmb. butas nuomai Kaune Žaliakalnyje Žemaičių g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2 kmb. butas nuomai Kaune Žaliakalnyje Žemaičių g.

159,29 €
ID: 5673121
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 763

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žaliakalnis
Plotas (kv.m.)
37.86
Kambarių sk.
2
Šildymas
Autonominis
Statybos tipas
Medinis

Skelbimo aprašas

APIE BUTĄ. Prestižinėje, nepaprastai gražioje vietoje, vienas autentiškiausių išlikusių senosios Lietuvos architektūros namų 1 aukšte suremontuotas 2 kambarių butas. Bendras plotas 37,86 kv. m. Virtuvė 5,5 kv.m., kambariai 10 ir 13 kv.m., WC ir vonia 4,29 kv. m. atskirai, koridorius 4,5 kv.m. Aukštos lubos, suteikiančios butui erdvės ir jaukumo. Lauko veranda 3,36 kv.m. Kieme sandėliukas. Atskiras įėjimas iš kiemo pusės. Plastikiniai langai su mikroventiliacija į kiemą pietryčių pusę. Butas ekonomiškas ir šiltas, nedidelės eksplotacinės išlaidos. Autonominis šildymas dujomis (atjungtas šildymas nuo miesto šilumos tinklų, ruošiami dokumentai autonominiam šildymui įsirengti). Autonominio vandens pašildymo kolonėlė. Internetas, telefono linija. Išnuomojamas su bute esančiais baldais (nėra dujinės viryklės, šaldytuvo). Galima trumpalaikė nuoma.

NAMO ISTORIJA. Išskirtinė vieta, apsupta žalumos, viena įspūdingiausių tarpukario Kauno medinių vilų, 1930 m. statybos. Artimiausiu metu namas bus renovuojamas už valstybės lėšas. 4,5 a žemės sklypas. Toliau nuo pagrindinių gatvių, bet kartu patogiai privažiuojamoje vietoje. Prie namo didelė automobilių stovėjimo aikštelė. Kieme lauko pavėsinė. Prižiūrėta ir sutvarkyta teritorija. Daugiau apie namo istoriją rasite čia: http://www.archimede.lt/pastatas/85

VIETA. Strategiškai geroje vietoje – lengva surasti, patogu privažiuoti. Iki Savanorių pr. 300 m. Per kelias minutes pasieksite Laisvės al. nusileisdami laiptukais ar senuoju Žaliakalnio funikulieriumi. Netoli prekybos centras „IKI“. Vienas sustojimas iki Zanavykų turgaus. Visuomeniniu transportu jūs patogiai pasieksite bet kurį miesto rajoną. Patogu išvažiuoti į autostradą per Jonavos g.

Autentiškas, puikus būstas už gerą kainą!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai