2 kmb. butas Kaune Šilainiuose Rasytės g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2 kmb. butas Kaune Šilainiuose Rasytės g.

175 €
ID: 5684900
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 180

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Šilainiai
Plotas (kv.m.)
51.00
Kambarių sk.
2
Šildymas
Centrinis
Statybos tipas
Blokinis

Skelbimo aprašas

APIE BUTĄ. Tvarkingas, su nuostabiu vaizdu dviejų kambarių butas. Bendras plotas 51 kv.m. Virtuvė 7 kv.m. Nepereinami kambariai 17 ir 12 kv.m., tamsus kambariukas. Holas 9 kv.m. WC ir vonia įrengta atskirai. Plastikiniai langai, dvigubos medinės lauko durys. Įstiklintas balkonas. Nedideli mokesčiai už šildymą. Rūsys 5 kv.m. Internetas, kabelinė TV. Išnuomojamas su visais bute esančiais baldais ir buitine technika.

NAMAS. 9/9, Blokinis, 1985 m. statybos. Toliau nuo pagrindinių gatvių, ramioje vietoje. Suremontuota, rakinama laiptinė, naujos šarvuotos lauko durys su kodu. Puikūs kaimynai. Prižiūrima ir tvarkoma namo aplinka. Gerai besitvarkanti namo bendrija. Geras privažiavimas.

VIETA. Netoli PC "Mega", puikiai išvystyta infrastruktūra, netoliese išsidėstę mokyklos, darželiai, prekybos centras, sustojimas. Geras susisiekimas su visais miesto rajonais. Iki miesto centro 10 min. automobiliu.

Tvarkingas ekonomiškas būstas laukia Jūsų!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai