2 kmb. butas Kaune Centre Vytauto pr.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2 kmb. butas Kaune Centre Vytauto pr.

37 621,6 €
ID: 5734027
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 11

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Centras
Statybos metai
1932
Aukštų skaičius
2
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
47
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

APIE BUTĄ. Prestižinėje vietoje su privačiu kiemeliu, rekonstruotas ir jaukiai įrengtas dviejų kambarių butas. Bendras plotas 47 kv.m., virtuvė 7,45 kv.m., 2 kambariai po 15 kv.m. Vonios ir tualeto patalpos įrengtos kartu 3,5 kv.m, išklotos plytelėmis. Buto langai plastikiniai su roletais. Dvigubos lauko durys. Laminato grindys. Autonominis šildymas dujomis (modernus ekonomiškas kompaktiškas dujinis katilas pakabintas ant sienos virtuvėje), labai maži mokesčiai už šildymą. Pakeisti vamzdynai ir santechnika. Galimybė įsirengti židinį. Saugumo užtikrinimui patalpose įvesta priešgaisrinė ir apsaugos signalizacija. Yra internetas, kabelinė. Parduodamas su virtuvės baldais ir buitine technika bei kai kuriais kitais baldais.

NAMAS. Namas mūrinis. Toliau nuo gatvės, todėl triukšmo negirdėti. Atskiras įėjimas tik šiam butui. Šalia namo esančiame privačiame kieme yra 3 vietos automobiliams. Priešais pastatą esanti žemė – 1,16 a (yra išpirkta), todėl ja galima naudotis. Mini kiemelis suteiks jums privatumą, kuriame galima išsikepti šašlyką ar tiesiog pasėdėti.

VIETA. Butas yra puikioje strateginėje vietoje, toliau nuo pagrindinės gatvės, netoli Profsąjungų rūmų, iki Laisvės alėjos 3 min., iki “Akropolio” ir “Žalgirio” arenos 5 min. kelio pėsčiomis, visai čia pat Vytauto parkas, visuomeninio transporto sustojimai. Puikiai išvystyta infrastruktūra: mokyklos, darželiai, baseinas, bankas.

Patrauklus būstas už gerą kainą!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai