2 gėlių drėkinimo burbulai „Aqua Globes“

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2 gėlių drėkinimo burbulai „Aqua Globes“

4,34 €
ID: 5518532
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 242

Skelbimo aprašas

Visada žydinčios ir Jūsų namus ištisus metus puošiančios gėlės! Siūlome įsigyti puikų pagalbininką auginant gėles – gėlių drėkinimo burbulus "Aqua Globes". Šis puikus pagalbininkas, - tai rankų darbo, pūsto stiklo bei spalvingo ir stilingo dizaino burbuliukai, kurie intensyviai drėkins Jūsų gėles.

Prekės savybės:
•komplektą sudaro 2 gėlių rankų darbo, pūsto stiklo bei spalvingo ir stilingo dizaino burbulai, kurie intensyviai drėkins Jūsų gėles net iki dviejų savaičių, o pasibaigus vandeniui, Jums tereikės vėl jį pripildyti vandens;
•kiekvieno burbulo ilgis – 30 cm;
•tinka visiems augalams – kambariniams, egzotiniams, lauko, pakabinamiems ir kitiems;
•drėkintuvai nuolat palaiko reikiamą drėgmę, kai žemė vazone pasidaro per sausa, į drėkintuvą patenka deguonis ir išskiria augalui reikalingą kiekį vandens;
•kaip įstatyti "Aqua Globes" drėkintuvą: pripylus vandens drėkintuvą reikia pakreipti šonu ir įstatyti į gėlių vazoną. Jeigu žemė kieta, patartina prieš dedant drėkintuvą su pagaliuku padaryti dirvožemyje skylę.
Kadangi drėkintuvas puikiai drėkina gėles iki dviejų savaičių, jis labai pasitarnaus tuomet, kai norėsite išvykti iš namų ilgesniam laikui, kai lauke tvyros alinantis karštis. Ar galite patikėti, kad nebereikės sukti galvos, ar Jūsų gėlės tinkamai palaistytos - Jūs tiesiog grožėsitės jomis ir džiaugsitės, kad turite tokį šaunų pagalbininką - "Aqua Globes" drėkintuvą! Be to, jei ruošiatės vykti į svečius, tai gali būti puiki dovana, - juk kiekvienuose namuose yra gėlių.

Daugiau jokių rūpečių dėl kambarinių augalų laistymo jums išvykus!

Vaizdinė medžiaga: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=znPMbxToyaA

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai