2/5a, mūrinis n, VERTAS KAINOS, su garažu

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2/5a, mūrinis n, VERTAS KAINOS, su garažu

40 836,4 €
ID: 5627947
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 22

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Panemunė
Statybos metai
1987
Aukštų skaičius
5
Aukštas
2
Plotas (kv.m.)
54
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Vieta automobiliui
Su baldais

Skelbimo aprašas

Vertas savo kainos butas!!!

Labai tvarkingas, SUREMONTUOTAS ir prižiūrimas, šviesus, labai šiltas, patogaus išplanavimo 54.4 kv.m butas. Kambariai erdvūs ir nepereinami 21 ir 15 kv.m; didelė, patogi virtuvė 9 kv.m; WC ir vonia atskirai; priklauso erdvus 15 kv.m rūsys; balkonas įstiklintas plastikiniais langais.

PIGUS IŠLAIKYMAS: šalčiausiu metu sąskaitos už šildymą nesiekė 300 Lt!!!

Butas vidinis, 2 aukšte 5 aukštų mūriniame name. Bute visa nauja santechnika ir elektros instaliacija; NAUJI RADIATORIAI; WC, vonioje ir virtuvėj plytelės; naujas gyvatukas; didelė dušo kabina; plastikiniai langai; šarvo durys. Langai į skirtingas puses rytai/vakarai, todėl bute visada šviesu ir saulėta (miegamojo langai į vakarus). Nereik jokių papildomų investicijų nei į butą, nei į namą, ateinate ir gyvenate.

Neseniai SUREMONTUOTA LAIPTINĖ: perdažytos sienos, sudėti plastikiniai langai, naujos pašto dėžutės. Nuolat tvarkoma aplinka aplink namą, daug žalumos. Namas atokiau nuo gatvės, todėl tiek bute, tiek ir kieme labai ramu. DIDELIS KIEMAS, niekada neturėsite problemų su automobilių parkavimu, net jei šeimoje keletas automobilių.

Šalia namo parduotuvė, toliau pc „Maxima“, netoli autobusų stotelė, mikroautobusai, puikus susisiekimas su Centru ir kitais mikrorajonais, iki Centro apie 5 km, netoli vaikų darželis-lopšelis, vidurinė mokykla, Jiesios kraštovaizdžio draustinis, Panemunės Šilas, puiki vieta pasivaikščiojimams su šeima tiek vasarą, tiek ir žiemą.

Parduodamas kartu su garažu.

Kviečiu apžiūrėti šį puikų butą ir NEBENORĖSITE IŠ JO IŠEITI!!!!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai