100 proc. avių vilnos antklodės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

100 proc. avių vilnos antklodės

45 €
ID: 5554285
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 575

Skelbimo aprašas

Sveiki, parduodu natūralios vilnos antklodes Arvico, Kanpol. Likę keletas vienetų, skaityti žemiau.

Prabangios, atitinkančios kokybės reikalavimus, yra tinklapiai gamintojų, galite pasiskaityti.
Arvico bei Kanpol priklauso woolmark grupei.
WOOLMARK yra geriausiai atpažįstamas prekybinis ženklas tekstilėje ir drabužių pramonėje, pažymintis gaminius iš grynos vilnos.
Tai aukščiausios kokybės vilnoniai gaminiai, kurių kokybę garantuoja tarptautinė organizacija “The WOOLMARK Company”.
Šį ženklą sukūrė 1964 m.italų dailininkas Francesco Soroglia ir pradėtas naudoti tais pačiais metais Tarptautinio vilnos sekretoriato sprendimu. Ši organizacija įkurta 1936 metais avių augintojų iš Australijos, N. Zelandijos ir Pietų Afrikos sprendimu.
1997 metais Tarptautinis vilnos sekretoriatas reorganizavosi ir pakeitė pavadinimą į “The WOOLMARK company”, kuri yra šio ženklo savininkė.
Leidimą naudoti šį ženklą turi gamintojai, kurie turi licenziją, o jų gaminiai atitinka aukštus standartų reikalavimus, kurie nustatyti “The WOOLMARK Company”.
Perkant vilnonius gaminius visada patikrinkite, ar jie pažymėti WOOLMARK ženklu, kuris yra aukščiausios kokybės ir 100 % vilnos garantas.

1,2,3 foto 100 proc. avių vilnos antklodė žieminė stora viengulė 140x200, Kanpol firmos likęs 1 vnt., yra tinklapis, galite plačiau pažiūrėti apie gamintoją, atitinka Woolmark standartus.
Tokių prabangių viengulių storų vilnonių patalų kainos prasideda nuo 85 eur. Aš siūlau už 45 eur.

4,5,6 foto be raštų 100 proc. avių vilnos antklodės Arvico žieminė stora viengulė 140x200, likęs 1 vnt.
Arvico kiek žinau kainos labai didelės, aš siūlau storą viengulę už 45 eur.

7,8,9 foto 100 proc. avių vilnos antklodės Arvico plonos, bet ir žiemą neturėtumėte sušalti, viena viengulė 140x200, kita dvigulė 200x200. Abiejų likę po 1 vnt. viengulė - 30 eur. dvigulė - 45 eur.

Yra ir patalynes komplektu keletas toms atklodems, zalias tinka viengulems atklodems, visi kiti dvigulems. Nuoroda: http://www.skelbimai.lt/skelbimas/patalynes-komplektai-pigiai-5283875

Bunu ir Panevezyje. Galiu siusti jusu pasirinktu budu, per pasta, per autobusus ir pan.

Avių vilna - mėgstantiems natūralumą, komfortą ir šilumą. Natūraliu vilnos pluoštu užpildyta antklodė miego metu sugeria ir išgarina ant odos atsiradusią drėgmę bei tuo pačiu leidžia odai kvėpuoti. Dėl šių savybių puikiai tiks besiskundžiantiems kaklo ir nugaros skausmais, artritu. Pasižymi gera šilumos izoliacija ir oro laidumu. Tinkama naudoti tiek žiemą, tiek vasarą: žiemą - šildo, vasarą - vėsina. Vilnos užpildo antklodė yra higieniška - atspari dulkėms, pelėsiams, bei kitoms bakterijoms, neutralizuoja kvapus, todėl tiks alergiškiems žmonėms. Verta žinoti, kad gaminiai su vilnos užpildu ir iš vilnos audinio turi silpnesnį ar stipresnį specifinį natūralios vilnos kvapą. Jei vilnos kvapas atrodo per stiprus, tokį gaminį patariame vėdinti sausoje aplinkoje.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai