10 a. Vilniuje, su komunikac., 7 km iki senm.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

10 a. Vilniuje, su komunikac., 7 km iki senm.

20 273,4 €
ID: 5358212
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 212

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Liepkalnis
Plotas (a.)
12.00
Sklypo paskirtis
Namų valda

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Geodeziniai matavimai
Geras privažiavimas
Be pastatų
Gyvenvietėje

Skelbimo aprašas

NAUJAMETINĖ NUOLAIDA iki 15% nuo nurodytos kainos - tik vienam sklypui!
PARDUODAMI Namų valdos (mažaaukščių gyvenamųjų namų statybos)sklypai labai gražioje ir ramioje vietoje, Vilniaus mieste, 10 km. iki Katedros - SU KOMUNIKACIJOMIS!
CHARAKTERISTIKOS: sklypų plotas nuo 10 iki 21 aro. paskirtis - namų valda; aukštingumas iki 3-jų aukštų, užstatymo tankis 20-25 proc., intensyvumas 0,4.
VIETA IR IŠDĖSTYMAS: Suplanuotas 50-ties gyvenamųjų namų kvartalas vaizdingoje, ramioje, jaukioje ir strategiškai patogioje vietoje (Daškūnų, Katiliškių, Nemėžėlės g). Atstumas iki pagr. Liepkalnio g. 400-700 m.
KOMUNIKACIJOS IR STATYBA: naujoje modernioje gyvenvietėje pastatyta elektos transformatorinė, nutiesti tinklai ir jau statomi namai. Iki 20-ties sklypų atvesta ir pajungta Elektra (12 kW), nutiesti vandentiekio ir kanalizacijos tinklai, taipogi yra galimybė pasijungti dujas (netoliese praeina dujotiekis). Sklypų dokumentai pilnai sutvarkyti - galiu parengti projektą ir gauti statybos leidimą.
SUSISIEKIMAS: iki sklypų geras privažiavimas, arti autobusų stotelė, visai šalia pietinis aplinkkelis - lengvas ir greitas išvažiavimas iš miesto ir susisiekimas su bet kuria miesto dalimi. Iki katedros lygiai 10 km., iki Senamiesčio, Stoties ir Aerouosto vos 5-7 min. kelio.
SKLYPŲ KAINA su komunukacijomis - 9900 Lt/arą. Sklypų kaina be komunikacijų - 7000 Lt/arą + 30 000 Lt. už prisijungimą prie komunikacijų (sumokėti galima ir metų bėgyje).
NUOLAIDOS - Galima pirkti ir išsimokėtinai, pradžioje sumokant tik 50% kainos. Dar galima derėtis.
Jonas. Tel Nr. (+370) 683 90466, 652 10581. Parduodu be tarpininkų.

PATARIMAS: kadangi čia yra daug klaidinančių skelbimų, tai pirkdami sklypą pirmiausiai pasižiūrėkite dokumentus ir įsitikinkite kokia jo paskirtis (žemės ūkio, namų valda ar mažaaukštė gyvenamoji statyba) ir ar sklype komunikacijos jau yra, ar dar tik kažkada planuojamos tiesti !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai