(0 _ 0)NAUJENA.KATYTE NAUJAUSIOS SPALVOS (0 _ 0)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

(0 _ 0)NAUJENA.KATYTE NAUJAUSIOS SPALVOS (0 _ 0)

231,12 €
ID: 5566717
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 81

Skelbimo aprašas

۞NAUJENA...KATYTE NAUJOS SPALVOS
IŠVESTA NAUJA EGZOTU LABAI,LABAI,LABAI RETA SPALVA BLUE SMOKE POINT.


Siamo spalva katyte gavo nuo tevelio o pašvesinima ir duma gavo nuo mamytes.
Tevelio ir mamytes nuotraukos jūs galite pamatyti žemiau.Tevelis ir mamyte yra grynaveisliai ( turi dokumentus). Tevelis turi Čempiono titula.Taip pat tevelis ir mamyte turi labai gera harakteri,kada jūs ateisite pirkti katyte jūs galesite juos paglostyti ir paimti i rankas.Savo gera harakteri jie perduoda savo kačiukams.Katyte nuo tokiu tevų tures labai gera harakteri ir tai matoma jau dabar.Jį labai žaisminga žaidžią pati su savimi,su kitais kačiukaisir su žmonemis.Labai besidominti viskuo ir labai meili,labai dažnai ateina pas šeimininka ir prašo kad ja paglostitu ir su ja pažzistų.
Kada jus katyte pirksite,eigu panoresite duosiu jums visas instrukcijas ir patarimus kaip maitinti ir priciureti ja.

Katytes kaina su dokumentais 1000lt

Kaina bė dokumentų 798lt

T 867044999 .

Daug kas nesupranta kai teisingai pasirinkti kaciuka.Žiuri i nuotraukos ir nesupranta kodel vienas kačiukas kainuoja brangiau nei kitas.
Kačiukas nuo tėvų kurie neturi dokumentų turi kainuoti pigiau kadangi jis yra ne grynaveislis.Isigijus ne grynaveisli katina ar kate jus su didesne tikimybe gausite katina ar katė elgesis kurio neatitiks standartams šios veisles ( gali buti agresivus,pernelyg bailus,ne meilus,gali atlikti savo gamtinius reikalus bet kur tik nė tualėte,draskyti baldus,gadinti augalus ir daryti dar daug kitu bjauribių).
Grynaveislis katinas/ katė : niekada neleis sau šių pervardintų kabutėse bjauribių todel kad tai pas ji ar ja užrašyta gėnose.
Kačiukai nuo tėvų kurie dalyvavo parodose kainuoja dar brangiau o nuo tėvų kurie dar užkariavo paruodose kokius nors titulus kainuoja dar brangiau.Kadangi paroduose teisejai vertina nė tik jų harakterio standartus bet ir grožio standartus.Titulus gauna patis gražiausi.
Kada jūs renkatės sau kačiuka klauskyte ir tikrinkite ar turi tevei dokumentus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai